![]() |
| | ||||||||||||
| مدیر تالار مهندسی کشاورزی ![]()
| ![]() مرغ مینا بر خلاف کاسکو که وابستگی خاصی به صاحبش دارد آنچنان به صاحبش وابسته نیست ولی این نکته را هم باید بگم که پرنده ی حساسی است و رفتار صاحبش را در مورد خودش درک میکنه. در مورد هوش این پرنده همین بس که اگه شما چیزی هم به اون یاد ندید مرغ مینا فقط با شنیدن صدای دیگر پرندگان می تونه اون صدا ها را تقلید کنه و پرندگان دیگر را به شک بندازه. برای همین ابتدا باید بهتون بگم که اگه مشغله ی زیاد دارید و می خواهید از این پرنده نگهداری کنید قید این کار را بزنید،چون کاسکو و مرغ مینا هوش فوق العاده ای دارند و باید در دوران اولیه(۴-۶ماه) زندگی خوب به اونا رسیدگی کرد تا بشه از هوششون به نحو احسن استفاده کرد. در کل باید توی حداکثر اون شش ماه اول زندگی خوب با اون کار کرد.تا می تونید اونا در دست بگیرید و نوازش کنید و به اون غذا بدید و توی همین حین با اون صحبت کنید.حرف زدن با مرغ مینا باید با تکررفراوان همراه باشه. کلمات هم باید با یک تون مشخص و یک لهجه تکرار بشند.روی این نکته تاکید میکنم که بهترین موقع برای آموزش صحبت کردن به مرغ مینا و امثاله وقتیه که آنها گرسنه اند و شما بهشون غذا می دید.اگه اونا را شرطی کنید و با ادا کردن هر کلمه به اونا پاداش بدید راندمان بهتری می گیرید. مرغ مینای نر با استعداد تر نسبت به ماده است و راه شناسایی اونا هم خیلی سادست و اون اینه که مرغ مینای نر سقف کامش سیاهی داره(سقف دهانش سیاه است).البته در سنن بلوغ از ریش در میاره مرغ مینا یک همه چیز خواره ولی دانه های مخلوط پلت(پارس) هم برای آنها مخصوصاً در هنگام جوجه بودنشان به کار میره که اشکال عمده اش اینه که باعث میشه تا فضله ی مرغ مینا با بوی بدی همراه بشه ضمنا حتما باید خیسش کنید تا کمی نرم بشه نمی دونم چرا هر وقت من کلید موفقیت رو پیدا می کنم یه نفر قفل رو عوض می کنه !!!! ![]() .. قابل توجه دوستان عزیز دامپرور .. چنانچه با بیماری خاصی رو به رو هستید و نیاز ب راهنمایی و مشورت با دامپزشک دارین می تونین مشکل و یا سوال خود رو در تاپیک زیر مطرح کنید كلينيك دامپزشكي * پرسش و پاسخ * | |||||||||||
| | |
| 39 کاربر از پست Saze SHekasteh سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, *omid*, ali9091, Aseman, baraan, codeplus, collegian13, donya., hamid reza, hello kitty, Iran-1, javad00, khatere-h, Maryam-e-paeazi, mmoti, Momentum, Nina Salar, Omid Jackson, Parse, s.azita_moafi, sinajan87, somayemo2, TOPAZ, virjile*, Yaghoote Sorkh, آتيش, الهام, انعکاس, ترانه18, دختری از شمال, رامین 2, سوگند, علی110, مهسا..., مینا باز, هیوا, پسری از شرق, ★Tamana★ |
| | #31 | |||||||||||
| مدیر ارشد ![]()
سپاس ها: 41,232
سپاس شده 54,483 در 9,680 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
پـــَ این چرا مثل دخترا میمونه؟ ![]() شناسنامه هم داره؟ راستی تا چه حد حرف میزنه؟میشه بگی چند تومن خریدیش؟ | |||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #32 |
| عـــضو جدیـــد ![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
سپاس ها: 6
سپاس شده 38 در 10 پست
درجه: 2 ![]() |
پسره امروز سرویس کرده بود مینا بابا خوبم چطوری چیکار میکنی خوبی صدای دردگیر کلاغ گربه جیغ مامان تاره داره راه میوفته 3 روزه گرفتمش 300 تومن بخدا خیلی پرو هستش |
| | |
| 5 کاربر از پست iliya سپاس کرده اند . |
| | #33 |
| عـــضو جدیـــد ![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
سپاس ها: 6
سپاس شده 38 در 10 پست
از همه مهمتر انقدر زرنگه یه کلمه رو تکرار میکنی که جدید هم باشه رو بعد چند لحظه میگه :دی |
| | |
| 4 کاربر از پست iliya سپاس کرده اند . |
| | #34 |
| عـــضو جدیـــد ![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
سپاس ها: 8
سپاس شده 59 در 15 پست
سلام ![]() من تازه واردم من امروز یه مینای 5ماهه خریدم میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا اهلی شه و راهت بتونی باهاش بازی کنی ![]() |
| | |
| 4 کاربر از پست sassyboy سپاس کرده اند . |
| | #35 |
سپاس شده 59 در 15 پست
سلام ببخشید مینای من داره دیونم میکنه 5ماهشه امروز روزه دومه پیشمه اومدم بگیرمش هی جیغ میزد بد که با 1000تا بدبختی گرفتمش قلبش انقدر تند میزد ترسیدم گذاشتمش تو قفس ![]() میشه بگید چی کار کنم بهم آدت کنه میسی |
| | |
| 4 کاربر از پست sassyboy سپاس کرده اند . |
| | #36 | |||||||||||
| مدیر ارشد ![]()
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
راستش من تا حلا هیچ مرغ مینایی ندیدم که نوک نزنه ![]() بچه ها میگن نوک زدنش از روی محبته ![]() مینای ما الان خیلی باهام بازی میکنه و اُخته ولی نوک زدنشو فراموش نمیکنه | |||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #37 |
سپاس شده 59 در 15 پست
درجه: 2 ![]() | واقعا به راهنمایی نیاز دارم من تا حالا هیچ پرنده ای رو نگهداری نکردم
|
| | |
| 3 کاربر از پست sassyboy سپاس کرده اند . |
| | #38 | ||||||||||||
| مدیر ارشد ![]()
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
مینای ما الان یک سال و نیمشه و از همون اول پیش خودمون بوده.کلی هم بهمون عادت کرده و دوست شده ولی همین الان یه وقتهایی میگیرمش دقیقا همین حالتهای مینای شمارو داره.یعنی کلی جیغ میزنه و قلبش تند تند میزنه و نوک میزنه. | ||||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #39 | |
سپاس شده 59 در 15 پست
درجه: 2 ![]() | نقل قول:
| |
| | |
| 3 کاربر از پست sassyboy سپاس کرده اند . |
| | #40 | ||||||||||||
| مدیر ارشد ![]()
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
![]() اگه در و پنجره باز نباشه خب میتونی ولش کنی تو خونه طلای ما الان روزی یه ربع تقریبا بیرونه.بیشتر از این مامانم نمیذاره میگه کثیف میکنه. وقتی میاد بیرون انگار دنیارو بهش دادن همش میپره رو سر و کله من که بازی کنه | ||||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مقلد, مینا, مرغ, نکاتی, هایی, بهترین, تربیت, جالب, دانستنی, دانستنیهای, درباره |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |