![]() |
| | #1 | |||||||||||
| مدیرفنی و مدیر انجمن ها ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 محل سکونت: S o l i t u d e مدرک تحصیلی : مترجمی
سپاس ها: 12,394
سپاس شده 5,624 در 923 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام به خاطر راحتی بیشتر کاربران، مدیریت انجمن تصمیم به اضافه نمودن امکاناتی جانبی به انجمن دارد. برای بررسی این مورد که آیا سرویس های جانبی برای انجمن و کاربران گرامی مفید بوده و یا خیر، تصمیم گرفته شد که مواردی با نظر سنجی عمومی کاربران سنجیده شود. برای آگاهی از نحوه نظر سنجی ؛ [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] امیدواریم که تصمیم گرفته شده با اهداف انجمن و همچنین راحتی کاربران هم راستا باشد. سپاس هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . |
| | #2 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | عنوان نظر سنجی اول « سرویس خرید کارت شارژ تلفن همراه » می باشد. سرویس خرید کارت شارژ به خاطر راحتی بیشتر کاربر و بیشتر جوابگوی نیاز اعضای انجمن بودن اولین سرویسی است که برای اضافه شدن به سایت در نظر گرفته شده است. - خرید چنین سرویس هایی هزینه بردار می باشد. - سرویس های جانبی، منابع بیشتری همانند وقت فنی و پهنای باند، مصرف نموده و شلوغی بیشتر را به همراه دارند. - کاربر راحتی بیشتری داشته و به منابع دیگری کمتر مراجعه می نماید. ... آیا این امکان به سایت اضافه شود و یا خیر؟ نظرات موافق و مخالف شما را پذیرا هستیم. شاد باشید هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| |
| 21 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . |
| | #3 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
| چه مشکلی مگه سر راهه الان . خوب افتتاحش کنید . هزینه اش هم پای مهران . بــــــــــــــار انــــــــــــــجــــــــ ـــــمـــــــــنــــــ فــــــــــر زانــــــــــــــــگـــــ ــــــــــــــانـــــــــ ـــ فرومـــــــــــ : 77 پلاکـــــــــ : 37123 | |||||||||||
| |
| 10 کاربر از پست partizan سپاس کرده اند . |
| | #4 | |||||||||||
| عضو فعال تالار خانه و خانواده ![]()
سپاس ها: 3,860
سپاس شده 4,143 در 1,654 پست
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
امنیت داره؟ همون خرید اینترنتی؟ | |||||||||||
| |
| 11 کاربر از پست farzaneh-f سپاس کرده اند . |
| | #5 | |||||||||||
| مدیر تالار گرافیک ![]()
|
من تاحالا خیلی از نت شارژ گرفتم، و راضی هم بودم.تاحالا نشده ک نشه. اگه امنیتش بالا باشه،چرا ک نه! مگه کسی از راحتی بدش میاد؟!!! ---------------... یه کاری کنید ک بتونه بذاره به حساب بعدا پولشو بدیم من ایرانیم اذرخش زمین ..نبود و نبودست چو من بعد از این.. بلندای تاریخ گواه من است .. ره ابریشم کوره راه من است ..................... زنده باد ایران و ایرانی و جاودان باد نام و منش کوروش بزرگ حوا تویی هرجا تو باشی بهشته .. سیبی که چیدی،ابتدای سرنوشته ... کافه خیابون،خونه یا هرجا که باشی .. میتونیم از دنیا و تلخیهاش جدا شیم | |||||||||||
| |
| 12 کاربر از پست artificer_777 سپاس کرده اند . |
| | #6 | |||||||||||
| مدیرکل سایـت ![]()
سپاس ها: 12,277
سپاس شده 4,742 در 773 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | با سلام خدمت اعضا محترم بعد از نظرسنجی که مدتی پیش در انجمن انجام شد از امروز سرویس خرید کارت شارژ تلفن "همراه اول ، ایرانسل و تالیا " راه اندازی شد. [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] این سرویس برای راحتی کاربران در نظرگرفته شده است . موفق باشید/ ![]() | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
تاریخ عضویت: Oct 2010 محل سکونت: تهران خراب شده مدرک تحصیلی : یه قدم قبل اوج بدبختی=> سوم ریاضی
سپاس ها: 4,071
سپاس شده 4,376 در 928 پست
درجه: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
منم میگم یه کاری کنیم بزنه به حساب ![]() اگه بشه نسیه شارژ بگیریم بهتره ها ![]() این سرویس خیلی بدرد میخوره خداییش!!! تا اطلاع ثانوی بای بای!!!! دعا کنین نهاییمو خوب بدم![]() | |||||||||||
| |
| 9 کاربر از پست ParisaS سپاس کرده اند . |
| | #8 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نظر, امکانات, جانبی, سنجی, ش1، |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |