![]() |
| | #1 | |||||||||||
| مدیرفنی و مدیر انجمن ها ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 محل سکونت: S o l i t u d e مدرک تحصیلی : مترجمی
سپاس ها: 12,394
سپاس شده 5,624 در 923 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام با سپاس از زحمات همه مدیران، در ساختن انجمن همه نقش متمایز و به سزایی داشته اند و تغییر در نحوه اداره انجمن در بازه زمانی خاصی به معنای عدم قدر دانی از زحمات هیچ کس نیست. هدف گذاری، نحوه اداره انجمن، خلاصه نظر سنجی های عمومی و تغییرات انجمن در این تاپیک عنوان خواهد شد. ............................................سپاس هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. ویرایش توسط Parse : 17-03-2011 در ساعت 11:11 PM | |||||||||||
| |
| 43 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | *Bahar*, 30na, Ali, Aria76, arpak, artificer_777, Artman, Aseman Etemaad, atoosa, Broken Angel, christian, crystal, d3000, dead_boy, deniz yildizi, dokhtare tanha, ELNAZI, farzaneh-f, Freshness silent, maneli, mariana, ![]() Matin.Gamer, Mehran_Setup, negar*, OMID91, partizan, Petrose, Rain Lover, , setayesh, مستشار, vesta, Vita, zolfaghar_62, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, الهام, تیام, حدیث نو, خانومی, دختری از شمال, سوگند, شبگرد |
| | #2 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . در خصوص انجمن و بهبود آن قبل از هر موردی نیاز به تعریفی روشن و دقیق داریم. زیرا قبل از هر هدف گیری نوشتن قانون به معنای انتخاب هر راهی خواهد بود. نکته ای از کن بلانچارد، نویسنده کتاب های مدیریت " آلیس در سرزمین عجایب به یک سه راهی رسیده و از گربه چشایر پرسید کدام را انتخاب کنم، گربه جواب داد به کجا می خواهی بروی؟ آلیس پاسخ داد؛ خودم هم نمی دانم. گربه جواب داد؛ پس هر راهی را برگزینی تو را به آنجا می برد". - پس قبل از هر قرارداد و قانونی تعریف هدفی نیاز می باشد. موردی که از اول انجمن فاقد آن بود؛ .. تعریف هدف انجمن؛ « فراهم اوردن یک بستر و محفل صمیمی و راحت ، برای فعالیت علمی و فرهنگی، و جوابگویی به نیاز ، مشکل و سوال کاربر ». هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| |
| 38 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | *Bahar*, Ali, Aria76, artificer_777, Artman, Aseman Etemaad, atoosa, Broken Angel, changiz, christian, crystal, d3000, dead_boy, deniz yildizi, dokhtare tanha, farzaneh-f, Freshness silent, maneli, mariana, ![]() Matin.Gamer, Mehran_Setup, negar*, OMID91, partizan, Rain Lover, , setayesh, Vita, zolfaghar_62, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, الهام, تیام, حدیث نو, خانومی, دختری از شمال, سوگند, شبگرد |
| | #3 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | قوانین انجمن؛ قوانین انجمن، در ذات قوانین بسیار خوبی بوده و به روشنی، قاطعیت و به منظور بهبود انجمن نوشته شدند. اما هم به دلیل آن که انجمن فاقد هدفی معین بود و هم به دلیل آن که این قوانین تحت محدودیت های خاصی نوشته شده اند، فاقد عمومیت و قبولیت جامع بودند. قوانین را مدیرانی نوشته اند که در بطن این جامعه مجازی نبودند. قوانین حکم بازدارندگی نداشتند و هیچ تنشی را قوانین پایان نداده و یا پیشگیری ننمودند. سعی بر این خواهد بود که قبل از هر چیز تعریف هدف شده و سپس قوانین در راستای آن با شورا و نظر افراد بیشتری تایید شده و برای کاربران اعتبار بیشتری داشته باشند. با اطمینان از این که همه قوانین سودمند دوباره به تایید بقیه هم برسند. نظر سنجی هایی عمومی و آزاد انجام خواهد شد. که جمع بیشتری در مدیریت انجمن حضور پیدا کرده و انجمن انعطاف و پویایی بیشتری داشته باشد. اما اجرای قوانین محدود به عنوان های خاصی از انجمن خواهد بود. که تنش و دوگانگی در کنترل انجمن و یا ناهماهنگی خاصی به وجود نیاید. هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. ویرایش توسط Parse : 19-03-2011 در ساعت 07:48 PM | |||||||||||
| |
| 37 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | *Bahar*, Ali, Aria76, artificer_777, Artman, Aseman Etemaad, Broken Angel, changiz, christian, crystal, d3000, dead_boy, deniz yildizi, dokhtare tanha, farzaneh-f, Freshness silent, maneli, mariana, ![]() Matin.Gamer, Mehran_Setup, negar*, OMID91, partizan, Rain Lover, , setayesh, somayemo2, vesta, Vita, zolfaghar_62, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, الهام, تیام, خانومی, دختری از شمال, شبگرد |
| | #4 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | شورای مدیران؛ شورای مدیران از اول انجمن دارای اعضای کمی بوده و به علت همین تعداد کم نیز، زحمت بیشتری برعهده آنها قرار گرفت. از این پس با حضور همه مدیران، همکاران مدیر، و حتی نظر سنجی هایی در بخش عمومی ، به انجمن و اداره آن پویایی بیشتری خواهیم بخشید. موردی که از اول هم در بخش مدیران مطرح شد، تعداد افراد اداره کننده انجمن بود، که به منظور پیشگیری از تنش تعداد کمتر ارجحیت داده شد. اما همیشه تعداد بیشتر به معنای اختلاف رای نیست؛ جان اف کندی بعد از شکست در خلیج کوبا گفت؛ " اگر همه مثل هم فکر کنن، پس در واقع کسی فکری نکرده است" در حالی که همه مشاورین جان اف کندی تجربه و دانش بالایی داشتند چرا چنین اشتباه بزرگی اتفاق افتاد؟ از این پس برای اداره انجمن و تغییرات لازم ، در جمع گسترده تری نظرسنجی ها ایجاد، در عین حال اجرای آنها توسط افراد محدودی انجام خواهد شد. به امید آن که شاهد تنشی دیگر نباشیم. با سپاس از زحمات همه هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. ویرایش توسط Parse : 19-03-2011 در ساعت 07:49 PM | |||||||||||
| |
| 40 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | *Bahar*, Ali, Aria76, artificer_777, Artman, Aseman Etemaad, atoosa, Broken Angel, changiz, christian, d3000, dead_boy, deniz yildizi, dokhtare tanha, farzaneh-f, fotros, Freshness silent, maneli, mariana, ![]() Matin.Gamer, Mehran_Setup, negar*, OMID91, ParadOx, partizan, Rain Lover, , setayesh, vesta, Vita, zolfaghar_62, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, الهام, تیام, حدیث نو, خانومی, دختری از شمال, سوگند, شبگرد |
| | #5 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نظر سنجی ؛ نظر سنجی انجمن از این پس در دو سطح مدیریتی و عمومی انجام خواهد شد. در نظر سنجی ایجاد شده عنوان یا سوال مطرح شده، و برای سه روز از افزوده شدن امکان رای دادن اجتناب می شود. چه بسا که فردی با رای مشخصی بعد از خواندن دلایل مجاب شده و رای خود را عوض نماید. بعد از سه روز امکان بحث در مورد عنوان و شنیدن نظرات و دلایل موافق و مخالف، نظرسنجی با امکان رای ایجاد شده و بسته به اهمیت موضوع حداکثر یک هفته رای گیری آزاد می باشد. در پایان نظر سنجی بسته شده و نتیجه آن در تاپیک قرار خواهد گرفت. و بر اساس آن تصمیم گرفته شده و عمل خواهد شد. ..............سپاس هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| |
| 38 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | *Bahar*, Ali, Aria76, Artman, atoosa, boxes, Broken Angel, changiz, christian, crystal, Davood_Titan, dead_boy, deniz yildizi, dokhtare tanha, ehsanred16, farzaneh-f, fotros, Freshness silent, maneli, mariana, Mehran_Setup, naghmeirani, OMID91, partizan, Princess, Rain Lover, , setayesh, یاس, vesta, Vita, zolfaghar_62, الهام, تیام, خانومی, دختری از شمال, سوگند, شبگرد |
| | #6 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | درود برای افراد برتر، برنده و یا فعال از این پس امتیاز ویژه و همچنین مدال در نظر گرفته می شود. به این دلیل که امتیاز تنها در انجمن شناخته شده و پیدا نیست و کاربر را متمایز نمی نماید. از مدال استفاده می شود تا با نصب در پروفایل کاربر، تمایز بیشتری را نشان داده و به کاربر انگیزه بیشتری بدهد. امتیاز داده شده هم به عنوان تشکر و قدردانی از فعالیت کاربر ثبت خواهد شد. شرح مدال های اعطایی؛ مدال های رده اول؛..... ..... ..... ..... ..... ![]() به کاربران فعال و برنده های مسابقه ها بر اساس درخواست مدیران و همکار مدیران تالار ها تعلق خواهد گرفت. مدال های رده دوم؛..... ..... ..... ![]() مدیریت انجمن این مدال ها را به فعالترین و بهترین کاربران ماه، اهدا خواهد نمود. مدال های مدیر و همکار مدیر؛ ..... ..... ![]() مدیریت انجمن این مدال ها را به فعالترین و بهترین ، مدیر و همکار مدیر ماه، اهدا خواهد نمود. سپاس هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. ویرایش توسط Parse : 28-04-2011 در ساعت 05:22 AM | |||||||||||
| |
| 29 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | *Bahar*, Aria76, atoosa, Broken Angel, christian, d3000, deniz yildizi, dokhtare tanha, donya., Epsilo0on, Freshness silent, maneli, mariana, Mehran_Setup, OMID91, partizan, Petrose, Rain Lover, , setayesh, یاس, vesta, Vita, zolfaghar_62, الهام, تیام, دختری از شمال, سوگند, شبگرد |
| | #7 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام جهت اطلاع دوستان و کاربران گرامی رتبه بندی عنوان کاربران -(در تابستان 1390) به صورت زیر می باشد. ![]() ترتیب امتیازی ستاره ها هم از راست کمترین می باشد؛ سفید < آبی روشن < آبی تیره < زرد < قرمز < خاکستری < مشکی پانوشت؛ درخواست در پست [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] - انتقاد و پیشنهاد هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| |
| 32 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . | *Bahar*, Aria76, atoosa, Broken Angel, crystal, d3000, deniz yildizi, dokhtare tanha, ehsanred16, farzaneh-f, HaMsAyEh, king_of_night, maneli, mariana, Mehran_Setup, nika, OMID91, Petrose, Princess, Rain Lover, , setayesh, نیام*, Vita, zolfaghar_62, الهام, تیام, ترانه18, دختری از شمال, سوگند, شبگرد, صبح |
| | #8 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | درود نوارهایی که در زیر عنوان کاربر قرار گرفته اند به ترتیب نارنجی؛ درجه کاربری ، و سبز؛ مقدار فعالیت کاربری می باشند. [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] این مقدار فعالیت بر اساس بازه 25 روزه (تقریبا یک ماهه) تنظیم شده است. فردی که بیشترین فعالیت را در این مدت داشته و در هر روز به طور مداوم به فعالیت بپردازد به درجه فعالیت 100 درصد رسیده و به عنوان فعالترین عضو انجمن به طور خودکار نشانی دریافت می نماید. رتبه و درجه کاربر؛ در هر دوره ای از فعالیت یک مرحله کاربر از عنوان تازه وارد به کاربر قدیمی ارتقا می یابد که همراه با تغییر عنوان و همچنین بسته به مقدار فعالیت او، نوار نارنجی رنگ نیز پر می شود. ستاره های زیر عنوان کاربری معرف میزان فعالیت کاربر از آغاز تاکنون می باشند نه در یک بازه محدود، نوار سبز رنگ نشانه فعالیت کاربر در مدت زمان اخیر می باشد. پانوشت؛ درخواست در پست[برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ]- انتقاد و پیشنهاد آذرماه 1390 هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . |
| | #9 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | درود به منظورمنظم کردن، و پویایی عنوان های کاربری، ایجاد انگیزه برای کاربر، و .. . ، شرایط کسب عنوان و مدیریت در انجمن پست زده میشه. کاربران فعال و علاقه مند از این راه با شرایط عنوان "عضو فعال انجمن" و یا "مدیریت تالار" آشنا شده و در صورت تمایل می توانند فعالیت خود را جهت دار و هدفمند برنامه ریزی نمایند. ----------------------------- شرایط مدیریت -------------------------------------------- مدیریت انجمن سه جنبه اصلی داره 1 - مدیریت محتوا؛ مدیریت مطالب، گذاشتن مطلب کلیدی، دسته بندی، انتقال، ویرایش و حذف، رسیدگی به گزارش ها و .. . 2- مدیریت کاربر؛ برخورد مناسب با کاربر، همکاری و راهنمایی، توانایی جذب افراد تازه وارد و برخورد دوستانه با دیگران .. . 3- مدیریت وقت؛ مدیریت وقت خودش به طوری که منظم و با روال مشخصی در انجمن حضور پیدا کنه، و به موارد لازم در تالار خودش، گزارش هاش رسیدگی کنه. به علاوه حضور مرتب مدیر در بخش مدیران و شرکت فعال در این بخش نیازه. ----------------------------------------------------------------------------------------- * موارد دیگه مدیریت همانند؛ توانایی برنامه ریزی، خلاقیت، تسلط بر دانش تخصصی تالار و شناخت و آشنایی قبلی کاربر در درجه بعدی اهمیت قرار خواهند گرفت. ** برای مدیریت هر تالار عضو فعال آن تالار بودن تاثیر مستقیم خواهد داشت. مدیر انتخاب شده برای مدتی با عنوان مدیر آزمایشی انتخاب شده و در این مدت از راهنمایی و مشاوره، تبادل تجربه و کمک از طرف مدیران ارشد و با تجربه تر بهره مند خواهد شد. معیار نهایی شدن مدیریت تالار برای کاربری؛ توانایی رونق دادن و فعال کردن آن تالار و حضور موثر در انجمن می باشد. این مورد به صورت نسبی ارزیابی می شود؛ 1- داشتن تاپیک داغ در قسمت آمار از تالار، 2- داشتن عضو فعال و جذب کاربران به تالار خود 3- حضور در بخش مدیریت و فعالیت در جهت بهبود کلی انجمن .. . ---------------------- شرایط تعلق گرفتن عنوان عضوفعال تالار -------------------------------- عضو فعال هر تالار بر اساس فعالیت کاربر به صورت متمرکز و مداوم در یک تالار تخصصی، به کاربر تعلق خواهد گرفت. این عنوان با مشخص شدن فعالیت کاربر توسط مدیر تالار برای کاربر مورد نظر درخواست می شود و توسط مدیران ارشد بررسی و اهدا خواهد شد. در تالارهایی که مدیر مستقیم نداره نیز با خود مدیران ارشد خواهد بود. تعداد پست های تخصصی، حضور در بحث های علمی، مشارکت و همکاری با مدیر تالار، نگرانی و توجه به تالار مورد علاقه، فعالیت و شرکت کمتر در تاپیک های سرگرمی، و .. . از ویژگی های برجسته عضو فعال تالار می باشند. ------------------------------------------------------------------------------------------------- * برای مدیریت هر تالار عضو فعال آن تالار بودن تاثیر مستقیم خواهد داشت. شاد باشید هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, تغییرات, ساختاری |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |