![]() |
| | #11 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
سپاس ها: 3,374
سپاس شده 5,413 در 1,193 پست
درجه: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
هستی من, نفس نفس مال تو تمامِ من ,عیـــــدی هر سال تو | |||||||||||
| | |
| 2 کاربر از پست Iran-1 سپاس کرده اند . |
| | #12 | |||||||||||
درجه: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ــــــــــــــ>>>>يا ذبيح الله
| | |
| | #13 | |||||||||||
درجه: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ــــــــــــ>>>>>شهادت حسینى كشته شدن مردى است هستی من, نفس نفس مال تو تمامِ من ,عیـــــدی هر سال تو | |||||||||||
| | |
| | #14 | |||||||||||
درجه: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | _________________>>>>>>چون شقایق در بهار خون ، بجوش ! _________________>>>>>>یا حسین ! از آب ِ بیرنگی بنوش ! _________________>>>>>>تو مگر با زخم ِ خود ، لب وا کنی _________________>>>>>>شهوت ِ شمشیر را رسوا کنی _________________>>>>>>ناگهان فوج ِ سواران آمدند _________________>>>>>>زخم بازان ، نیزه داران آمدند _________________>>>>>>روزن ِ خورشید بر مه بسته شد _________________>>>>>>شبه احمد از تجلی خسته شد _________________>>>>>>باز رقص ِ جاهلیت باز گشت _________________>>>>>>خیبر و خندق ، ز نو آغاز گشت هستی من, نفس نفس مال تو تمامِ من ,عیـــــدی هر سال تو | |||||||||||
| | |
| | #15 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
سپاس ها: 20,254
سپاس شده 19,704 در 3,614 پست
درجه: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
تسليت ميگم ... اميدوارم در عزاداري، رفتار با ديگران، عمل به فرمايشات اون بزرگوار، به گونه اي باشيم كه سرافكنده نباشيم درخت ها مرا به ياد تو مي اندازند! آدم ها مي آيند. زير سايه آرامش بخشش ات درد دل مي كنند.... مي گريند، و زخمي به يادگار بر قلبت مي نهندو ميروند!!!! | |||||||||||
| | |
| 2 کاربر از پست Yaghoote Sorkh سپاس کرده اند . |
| | #16 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| لالا لالایی گل ستاره این دل تنگم طاقت نداره ![]() لالا لالایی گل بارونم جرمت چی بوده من نمی دونم طفلک بابا غنچه پر پر لالا لالایی عزیز مادر طفلک بابا غنچه پر پر لالا لالایی عزیز مادر لالا لالایی گلبرگ گلم تشنه بودی میوه ی دلمبی گناه بودی خدا می دونه لالا لالایی گل پونه طفلک بابا غنچه پر پر لالا لالایی عزیز مادرطفلک بابا غنچه پر پر لالا لالایی عزیز مادر از بغض و کینه پرپرت کردن لالا لالایی بی سرت کردن لالا لالایی می گم خوابت بگیره دلم از غصه می میره لالا لالایی گل ستاره این دل تنگم طاقت نداره لالا لالایی گل بارونم جرمت چی بوده من نمی دونم ![]() | |||||||||||
| | |
| کاربر روبرو از پست zolfaghar_62 سپاس کرده است . |
| | #17 | |||||||||||
| ![]() این شعر از كتاب "یك ماه خون گرفته،هفتاد و دو ستاره" سروده شاعر توانای آستان اهل بیت، جناب آقای غلامرضا سازگار است كه به همت جناب آقای حسین فتحی تهیه و تنظیم گردیده است. کربلا اینجاست به گوشم می رسد هر لحظه آوای خدا اینجا مران ای ساربان محمل که باشد کربلا اینجا الا حجاج بیت الله خون، احرام بربندید که کامل می شود با زخم تن حج شما اینجا شما حجاج بیت الله خون هستید و می بینم که جای موی سر، سرهایتان گردد جدا اینجا نه تنها حج ما قربانی پیر و جوان دارد شود قربانی شش ماهه تقدیم خدا اینجا زشمشیر هزاران قاتل خون خوار می بینم هزاران بار گردد اکبرم جانش فدا اینجا به موج خون میان قتلگه با پیکر بی سر زنم از حنجر ببریده خواهر را صدا اینجا به پاس اجر سقایی و قانون علمداری شود با تیر و خنجر حق عباسم ادا اینجا کند این امت گم کرده ره تا راه خود پیدا درخشد راس هفتاد و دو مصباح الهدیٰ اینجا ندای اِرجعی را در یم خون می دهم پاسخ که می آید به گوشم از خدا دائم ندا اینجا ![]() | |||||||||||
| | |
| | #18 | |||||||||||
درجه: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
عاشورا بر همگان تسلیت باد
| | |
| | #19 | |||||||||||
| زندگی زیباست، اما شهادت از آن زیباتر است. سلامت تن زیباست، اما پرندهی عشق، تن را قفسی میبیند كه در باغ نهاده باشند. و مگر نه آنكه گردنها را باریك آفریدهاند تا در مقتل كربلای عشق آسانتر بریده شوند؟ و مگر نه آنكه از پسر آدم، عهدی ازلی ستاندهاند كه حسین را از سر خویش بیشتر دوست داشته باشد؟ [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] آنان را كه از مرگ میترسند از كربلا میرانند. شهادت پایان نیست، آغاز است، تولدی دیگر است در جهانی فراتر از آنکه عقل زمینی به ساحت قدس آن راه یابد . کربلا قلب زنده ای است که حیات تکاملی انسان در همه تاریخ مدیون اوست . شهید مرتضی آوینی [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] ![]() | |||||||||||
| | |
| | #20 | |||||||||||
| ![]() گفت باید شعر خون از بر کنی ، گفتم به چشم گفت باید ترک جان و سر کنی ، گفتم به چشم گفت باید از حرم بیرون روی ، گفتم روم گفت باید عشق را باورکنی ، گفتم به چشم گفت این احرام بیرون کن زتن ، تا جای آن روز عاشورا کفن در برکنی ، گفتم به چشم گفت نخل عشق و آزادی ، به عالم تشنه است باید آن را سبز و بار آور کنی ، گفتم به چشم گفت با پیر عطش باید بسازی ، تشنه لب تا شراب وصل در ساغر کنی ، گفتم به چشم گفت تا نسل جوان ، از ره نگردد منحرف بهرشان باید فدا اکبر کنی ، گفتم به چشم گفت باید یادگاری از امام مجتبی سینه چاک و زینت سنگر کنی ، گفتم به چشم گفت باید آب را بخشی به عالم ، آبرو دوست دارم ترک آب آور کنی ، گفتم به چشم گفت باید تیر را ، بهر نشان خودنشان برگلوی نازک اصغر کنی ، گفتم به چشم گفت باید حنجرت را جای زهرا مادرت بوسه گاه بوسه خواهر کنی ، گفتم به چشم ![]() | |||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| محرم, وشهادت, الحسین, ایام, ابا, باد, تسلیت, عبدالله |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |