![]() |
| | #41 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
| سلام هم اکنون تعداد زیادی از تالارها ، فاقد مدیر میباشند که انجمن حقوق و علوم قضایی نیز یکی از آنهاست ! هر تالاری میتواند مدیر داشته باشد ! در صورتی که شخص پیشنهادی شرایط مورد نظر برای مدیریت را دارا باشد | |||||||||||
| | |
| | #42 | ||||||||||||
| مدیر تالار حقوق و علوم قضایی ![]()
تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: تهران مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد
سپاس ها: 13,889
سپاس شده 11,212 در 2,772 پست
درجه: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر، شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخورد من بستگی داره به اینکه : " تو " کی باشی ... | ||||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست vesta سپاس کرده اند . |
| | #43 | ||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
| نقل قول:
| ||||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست Matin.Gamer سپاس کرده اند . |
| | #44 | |||||||||||
درجه: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ممنونم دوست بزرگوار. شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر، شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخورد من بستگی داره به اینکه : " تو " کی باشی ... | |||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست vesta سپاس کرده اند . |
| | #45 | |||||||||||
| عضو پویا ![]()
سپاس ها: 3,281
سپاس شده 8,004 در 2,409 پست
درجه: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سهلام ![]() ببخشید میشه این تعمیر کارتون رو بفرسید این قسمت اپلود سنتر ما خرابه ![]() | |||||||||||
| | |
| | #46 | |||||||||||
درجه: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام ببخشید عنوان من شده عضو میشه کمکم کنین؟
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر، شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخورد من بستگی داره به اینکه : " تو " کی باشی ... | |||||||||||
| | |
| | #47 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
| سلام من شکایت دارم چرا .......اساطیر ................. از بخش داستان به بخش تاریخ منتقل شده آقایان اساطیر درسته داستان نیست ولی تاریخ هم نیست اساطیر هر سرزمین جزو فرهنگ اون سرزمین هست نه تاریخ پس از حالا باید ما کتاب شاهنامه فردوسی رو هم تاریخی بدونیم؟ یا اینکه اساطیر رو به جای قبلیش در قسمت داستان برگردونید _چون جنبه این چیزها بیشتر داستانی و ادبیه تا تاریخی اینجور هم دارین به تاریخ بی احترامی می کنید هم به ادبیات و فرهنگ_ یا یک انجمن به نام فرهنگ یا اساطیر بسازید و مدیریتش رو هم به خودم بدین و این خیانت رو در حق ما که اسممون رو گذاشتیم فرزانگان نکنین.....آخه ما باید نسبت به مردم عادی درکی بیشتر داشته باشیم نه اینکه از اونا هم کاری رو اشتباه تر انجام بدیم لطفا خیلی زود رسیدگی کنین و جوابش رو به من بدین ممنون | |||||||||||
| | |
| 2 کاربر از پست biparva سپاس کرده اند . |
| | #48 | |||||||||||
| عضو پویا ![]()
سپاس ها: 3,281
سپاس شده 8,004 در 2,409 پست
درجه: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام اگه میشه تعداد خط های امضا رو زیاد کنید ![]() | |||||||||||
| | |
| | #49 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,744
سپاس شده 32,706 در 6,748 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
درود به مدیران ارشد عزیز میخواستم راجع به سایر رشته های علوم انسانی حرف بزنم. خیلی بی انصافیه که علوم اجتماعی،سیاسی بخش جدا نداشته باشن. درسته اینها بخشهایی هستن که کاربرا کمتر ازشون استقبال میکنن ولی به نظرم شایسته ی انجمن فرزانگان نیست که این همه از این بخشها غافل باشه... به هر حال اهمیت این علوم انکارناپذیره... پ.ن:قصد دخالت ندارم فقط یه پیشنهاد دوستانه است ویرایش توسط الهام : 14-04-2011 در ساعت 06:31 PM | |||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| پیشنهاد, انتقاد،, شکایت |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |