![]() |
| | #171 | |||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Jan 2011 محل سکونت: http://kanakh.com/forum/images/smilies/4fvfcja.gif مدرک تحصیلی : http://kanakh.com/forum/images/smilies/4fvfcja.gif
سپاس ها: 2,310
سپاس شده 3,112 در 466 پست
درجه: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
تمام سایت های بزرگ ( چه ایرانی چه خارجی ) مدیران سایت ها شاید مثل مهران سالی یه بار هم سر نزن به سایتشون , ولی از همه اتفاقاتش خبر دارن ( الان یعنی مدیر گوگل روزی 1 میلیون به سایتش و ساپورت و پلاس سر میزنه؟؟؟؟؟؟؟ خیر اینطور نیست , ولی ازه مه اتفاقت سایتش خبر داره ) این از بی کفایتی مهران هست که کارهای فنی رو سپرده بدست کسی که هرکاری دلش میخواد میکنه بدون اطلاع قبلی , اگه مشکل چیزه دیگه بود , اهمیتی نداشت , ولی ارتقا / تغییر / عدم پرداخت صورت حساب و.... از بی کفایتی شما و مهران سرچشمه داره . بهتره از چند مدیر سرور بپرسید که برای تغییر سرور چه چیزهایی نیاز هست؟! چطوری آیپیه یه سرور نال میشه و... بشما hostdl رو پیشنهاد میکنم که حتما برین و سوال کنید (البته اگه در حدی بدونن شمارو که جوابتون رو بدن ) نقل قول:
با توجه به عدم پاسخ گویی صحیح شما , دیگه در حدی نمیبینم که بخوام با شما صحبت کنم آیا میدانید ما خیلی شاخیم ![]() | |||||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست boxes سپاس کرده اند . |
| | #172 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Jan 2011 محل سکونت: http://kanakh.com/forum/images/smilies/4fvfcja.gif مدرک تحصیلی : http://kanakh.com/forum/images/smilies/4fvfcja.gif
سپاس ها: 2,310
سپاس شده 3,112 در 466 پست
درجه: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
بار علمی فروم رو بنازم من [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] آیا میدانید ما خیلی شاخیم ![]() | |||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست boxes سپاس کرده اند . |
| | #173 | ||||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| نقل قول:
![]() عزت زیاد ![]() | ||||||||||||
| | |
| 7 کاربر از پست zolfaghar_62 سپاس کرده اند . |
| | #174 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
سپاس ها: 27,338
سپاس شده 19,030 در 3,649 پست
درجه: 201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سیاوش جان توضیح نمیخواستم ، من کلا قبولت دارم در زندگیتان نقش نیشهای مار " مار و پله" را بازی نکنید، شاید دیگر توان بالا امدن از نردبان را نداشته باشد همان کس که به شما اعتماد کرده بود. | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست دختری از شمال سپاس کرده اند . |
| | #175 | |||||||||||
| درسته سیاوش فیس مدیر فنیش رو میده فیسو ![]() ولی دمش گرم کارش درسته همه جوره قبولش داریم | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . |
| | #176 | |||||||||||
| کاربر فعال تالار تاریخ ![]()
تاریخ عضویت: Jun 2011 نام کاربري قبلي : sana-h محل سکونت: کوچه ای تنهایی سن: 24 مدرک تحصیلی : دیپلم ادبیات
سپاس ها: 2,908
سپاس شده 7,302 در 2,711 پست
درجه: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام خسته نباشید یه انتقاد داشتم ببخشید این چه وضعی اینجا مدیرای تالار که هیچوقت ان لاین نیست یه ناظم یه مدیر ارشد چیزی داشته باشه که انلاین باشه یه مشکلی پیش اومد بشه گفت الان مثلا یه تاپیک من دوبار رفته بالا من به کی بگم پاک کنه نه مدیر تالارش هست نه مدیر کلی ما هرجا مدیریم باید اغلب ان باشیم سایت دیگه اینجا اینطور نیست ![]() اگه بد گفتم معذرت میخوام شرمنده امیدوارم رسیدگی بشه کاش می شد در نگاهت همچو اشکی جا بگیرم یا نیفتم از نگاهت یا اگر افتم بمیرم..... | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست dokhtare tanha سپاس کرده اند . |
| | #177 | ||||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
| نقل قول:
خب اگه نمیتونن بیان،مدیریت رو ازشون بگیرین. اصلا مدیر اون مدلی نداشته باشیم بهتره. | ||||||||||||
| | |
| 13 کاربر از پست eilia سپاس کرده اند . |
| | #178 | |||||||||||
سپاس ها: 20,254
سپاس شده 19,704 در 3,614 پست
درجه: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
موافقم درخت ها مرا به ياد تو مي اندازند! آدم ها مي آيند. زير سايه آرامش بخشش ات درد دل مي كنند.... مي گريند، و زخمي به يادگار بر قلبت مي نهندو ميروند!!!! | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست Yaghoote Sorkh سپاس کرده اند . |
| | #179 | |||||||||||
سپاس ها: 27,338
سپاس شده 19,030 در 3,649 پست
درجه: 201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام در زندگیتان نقش نیشهای مار " مار و پله" را بازی نکنید، شاید دیگر توان بالا امدن از نردبان را نداشته باشد همان کس که به شما اعتماد کرده بود. | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست دختری از شمال سپاس کرده اند . |
| | #180 | ||||||||||||
| نقل قول:
متاسفانه حضور و فعالیت بعضی از مدیران کم رنگ شده و باعث شده اکثر مطالب ارسالی بار مفید بودن خودشون رو از دست بدن بعضی از مدیران که فعالیت و حضورشون به ماه میکشه و بعضی از مدیران هم که اعلام کردن که دیگه نمیخان حضور داشته باشن که ای کاش پیشمون میموندن بعضی از تالارها جای پیشرفت داره با حضور بچه ها فقط یه مدیر باید داشته باشه تا هماهنگی لازم رو انجام بده | ||||||||||||
| | |
| 9 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| پیشنهاد, انتقاد،, شکایت |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |