![]() |
| | #1 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
سپاس ها: 13,677
سپاس شده 12,597 در 5,250 پست
درجه: 127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام به همه اعضای انجمن فرزانگان خسته نباشید من می خواستم ازتون یه نظر سنجی بگیرم و نظرتون رو بدونم. حاظرین یه تور گردشگری راه بندازیم؟ هدفمون هم ایران گردیه و هم تفریح. منتظر نظرهاتون هستم نام تو اگر چه بهترین سرود زندگی است من تو را به خلوت خدایی خیال خود بهترین بهترین من خطاب می کنم بهترین بهترین من ![]() | |||||||||||
| | |
| 37 کاربر از پست somayemo2 سپاس کرده اند . | alina, amin_architect22, AmirReza, Angel, arpak, atoosa, boxes, changiz, christian, dead_boy, Epsilo0on, fotros, Freshness silent, hamidrad, jojo, Malahat_Siwon, maneli, mariana, Masoud, ![]() Matin.Gamer, mehdi_61, Mehran_Setup, negar*, oxision, Parse, Paternal Love, raheleh.a, Rain Lover, Sih092, پارسیاتیدا, vahid, Vita, Yaghoote Sorkh, آیسان, خانومی, دختری از شمال, ساقی کویر |
| | #2 |
| مهمان
|
آپ...
|
|
| 10 کاربر از پست سپاس کرده اند . |
| | #3 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
هل ندین بابا. ![]() یکی یکی. نوبت رو رعایت کنین. ![]() عجب استقبالی نام تو اگر چه بهترین سرود زندگی است من تو را به خلوت خدایی خیال خود بهترین بهترین من خطاب می کنم بهترین بهترین من ![]() | |||||||||||
| | |
| 14 کاربر از پست somayemo2 سپاس کرده اند . | alina, atoosa, changiz, hamidrad, maneli, mariana, ![]() Matin.Gamer, mehdi_61, Paternal Love, vahid, Vita, آیسان, خانومی, دختری از شمال |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 نام کاربري قبلي : afshin محل سکونت: جهنم سن: 19
سپاس ها: 804
سپاس شده 1,727 در 490 پست
درجه: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
مگه بیکاریم:دی
| |||||||||||
| | |
| 8 کاربر از پست KoG سپاس کرده اند . |
| | #5 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 2,213
سپاس شده 962 در 169 پست
درجه: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
به نظر منم عالیه.................... فقط تورمون جایی گیر نکنه پاره شه............................ زندگی بافتن یک قالی است نه همان نقش نگاری که خودت می خواهی نقشه از اوست که تعیین کرده تو در این بین فقط می بافی نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند....... | |||||||||||
| | |
| | #6 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: همین دور و بر ! مدرک تحصیلی : همکلاسی دکطر کوردان
سپاس ها: 7,374
سپاس شده 2,714 در 866 پست
درجه: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
خانمی یکم بیشتر توضیح میدادی . منظورت تور مجازیه ؟ بنظرم خیلی جالب می تونه باشه . موافقم ، البته باید عکسهای بزرگ و متنوعی داشته باشه ! | |||||||||||
| | |
| 9 کاربر از پست آیسان سپاس کرده اند . |
| | #7 | ||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
درجه: 127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
نه منظورم مجازی نیست منظورم حقیقیه. یعنی اینکه با هم قرار بذاریم و بصورت گروهی بریم بیرون. نام تو اگر چه بهترین سرود زندگی است من تو را به خلوت خدایی خیال خود بهترین بهترین من خطاب می کنم بهترین بهترین من ![]() | ||||||||||||
| | |
| | #8 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
|
مممممممممممن هستم كي ميريم ؟ ![]() كككككككجا ميريم ؟ ![]() ككككككي ميايم ؟ ![]() ااااااااااااصلا نميام ![]() ننننننننننوارم گير كرد ![]() فقط خدا![]() | |||||||||||
| | |
| 8 کاربر از پست changiz سپاس کرده اند . |
| | #9 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
می خوام برای اولین پنج شنبه و جمعه بعد از دهمه محرم برنامه بذارم کجا بریم خوبه؟ نام تو اگر چه بهترین سرود زندگی است من تو را به خلوت خدایی خیال خود بهترین بهترین من خطاب می کنم بهترین بهترین من ![]() | |||||||||||
| | |
| 8 کاربر از پست somayemo2 سپاس کرده اند . |
| | #10 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
| ![]() فقط خدا![]() | |||||||||||
| | |
| 6 کاربر از پست changiz سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قرار, ملاقات, گردشگری, انجمن, اعضا, تور, تورتايلند |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |