![]() |
| | #511 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
| حیف شدددد دوست داشتم میدیدیم همدیگه رووو این جا اسمان ابری ست ان جا را نمی دانم...! این جا شده پاییز ان جا را نمی دانم...! این جا فقط رنگ است ان جا را نمی دانم...! این جا دلی تنگ است ان جا را نمی دانم...! ![]() | |||||||||||
| | |
| | #512 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 1,676
سپاس شده 1,392 در 382 پست
درجه: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | خوب میگن تا 9 نیم اما من زیاد رفتم تا 10 شاید طول بکشه
ما پیغام دوست داشتنمان را با دود آتش به هم میرسانیم/ نمیدانم آن سوبرای تو تکه چوبی هست یا نه؟! من اینجا جنگلی را به آتش کشیدم...! | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست maneli سپاس کرده اند . |
| | #513 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 1,676
سپاس شده 1,392 در 382 پست
درجه: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | راستی دوشتم باباک جهانبخشم کنسرت داره 27 اسفند
ما پیغام دوست داشتنمان را با دود آتش به هم میرسانیم/ نمیدانم آن سوبرای تو تکه چوبی هست یا نه؟! من اینجا جنگلی را به آتش کشیدم...! | |||||||||||
| | |
| | #514 | |||||||||||
| عضو پویا ![]()
| باسلام دوستان عزيزتابستان امد و فصل تفريح وعشقوحاله من ميخوام تا 1ماه اينده به تايلند سفر كنم دوستاني كه ميتونن من روهمراهي كنند پيغام بدهند واعلام كنند تا براي ويزا اقدام كنيم متشكرم ![]() Hi Every Body | |||||||||||
| | |
| | #515 | |||||||||||
| عضو پویا ![]()
| قابل توجه اقايان هتل ها 5ستاره تاپ هستند ![]() Hi Every Body | |||||||||||
| | |
| | #516 | |||||||||||
| عضو پویا ![]()
| راستی 4 روز بانکوک و 3 روز هم پاتایا کسی نمیاد /؟ ![]() Hi Every Body | |||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قرار, ملاقات, گردشگری, انجمن, اعضا, تور, تورتايلند |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |