![]() |
| | #41 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
تاریخ عضویت: May 2011 نام کاربري قبلي : نسترن ع. محل سکونت: زير سايه الله مدرک تحصیلی : كارداني مكانيك
سپاس ها: 798
سپاس شده 407 در 84 پست
درجه: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | تولده شبنم جون مبارك! ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| 12 کاربر از پست Nasti436 سپاس کرده اند . |
| | #42 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
تاریخ عضویت: Apr 2011 نام کاربري قبلي : وحیده مدرک تحصیلی : کارشناس صنایع غذایی
سپاس ها: 13,247
سپاس شده 11,891 در 2,704 پست
درجه: 126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
شبنم جان تولدتت مبارک هم برا شما و هم برا آقا جواد بهترینها رو آرزو میکنم و انشاالله به نمام خواستهاتون برسید نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره آب میشود چگونه سایه ی سیاه سرکشم اسیر دست آفتاب میشود | |||||||||||
| |
| 10 کاربر از پست deniz yildizi سپاس کرده اند . |
| | #43 | |||||||||||
سپاس ها: 582
سپاس شده 1,834 در 548 پست
درجه: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام شبنم جان تولدت مبارك اميدوارم با اقا جواد زندگي خوبي داشته باشيد و Christian ![]() | |||||||||||
| |
| 11 کاربر از پست Raha&Christian سپاس کرده اند . |
| | #44 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
|
سلام شبنم جان تولدت مبارک سلام مهم نیت آدماس آبنبات | |||||||||||
| |
| 10 کاربر از پست abnabat سپاس کرده اند . |
| | #45 | |||||||||||
| کاربر پویــــــــــا ![]()
تاریخ عضویت: May 2011 نام کاربري قبلي : سکوت محل سکونت: کرمان مدرک تحصیلی : دانشجوی مهندسی کشاورزی
سپاس ها: 13,315
سپاس شده 5,670 در 1,649 پست
درجه: 62 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
شبنم خانم تولدت مبارک.
| |||||||||||
| |
| 9 کاربر از پست باقر سپاس کرده اند . |
| | #46 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
|
تولدت مبارک سوگند جان انشالله به هرچی خواستی برسی موفق باشی ![]() | |||||||||||
| |
| 8 کاربر از پست Aria76 سپاس کرده اند . |
| | #47 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| ![]() خیلی مبارک باشه سوگند عزیز.مبارکه انشالله 100 عمر باعزت داشته باشی اجی خوبم.بهترین ارزوها رو واست تو این روز قشنگ خواسارم.عفو که دیر شد ممنونم ازت ترانه جونم واسه زحمتات و مهربونیت![]() ![]() | |||||||||||
| |
| 12 کاربر از پست zolfaghar_62 سپاس کرده اند . | abnabat, Admin, atoosa, jAvAd_sh, shookoolat, Yaghoote Sorkh, امین, تیام, خانومی, داوود, دختری از شمال, سوگند |
| | #48 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| نقل قول: کی می خواد مثل تو باشه کی می خواد مثل تو باشه ،مثل تو که بی نظیری مثه تو که با نگاهت ، منو از خودم می گیری کی می خواد مثل تو باشه ،مثل تو که تکیه گاهی تو به داد من رسیدی،توی تردید و سیاهی همه چی از تو شروع شد،همه چی با تو تمومه چرا دنیارو نبینم ، وقتی چشمات روبرومه عشق تو پناه آخر ، واسه قلب نیمه جونه کی می خواد مثل تو باشه ، کی مثه تو مهربونه وقتی که چشای خیسم، دیگه جایی رو نمی دید جزتوهیچ کس تو دنیا، حال وروزمو نفهمید ![]() | |||||||||||
| |
| 8 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . |
| | #49 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
| ![]() ![]() ![]() ![]() روح من تشنه ی حضور تو بود / ناگهان مثل عشق باریدی ای تو آن آشنا ترین با من / درهمین روزهای تبعیدی | |||||||||||
| |
| 8 کاربر از پست داوود سپاس کرده اند . |
| | #50 | ||||||||||||
سپاس ها: 149
سپاس شده 587 در 134 پست
درجه: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
_______¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤_______¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤ _____¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤__¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ___¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤_______¤¤¤¤¤ __¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤_________¤¤¤¤ _¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤________¤¤¤¤ _¤¤¤¤¤¤¤¤ مهربون هميشگي ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤_____¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤___¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ من هستم ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤_¤ ¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤شبنم جونم¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤زندگی مــــــن ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ _¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤ دوستت دارم ¤¤¤¤¤ __¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ____¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ______¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ _________¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ____________¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤ ______________¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤ _________________¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ _________________¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ___________________¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ _____________________¤¤¤¤¤¤ ______________________¤¤¤¤ _______________________¤¤ _______________________ ¤ | ||||||||||||
| |
| 5 کاربر از پست jAvAd_sh سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مبارک, انجم, اکتیو, تولد, تولدت, جووون, دختر, سوگند, شبنمم |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |