![]() |
| | #21 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
سپاس ها: 1,991
سپاس شده 1,033 در 218 پست
درجه: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
بهترین گل ها رو برای زیبایی زندگیت و کوتاهی عمرشون رو برای غمهات آرزو می کنم ... امیدوارم همیشه در کنار همسرتون خوشبخت و سربلند باشید ... روز تولدتون هم مبارک یــا رب دل ما را تو برحمت جـــان ده درد هـمه را بـه صابری درمــــان ده این بنده نداند که چه میباید خواست داننده توئی هـر آنچه خواهی آن ده | |||||||||||
| |
| 9 کاربر از پست گل یاس سپاس کرده اند . |
| | #22 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| قربونت مهدیه جان تولدت مبارک همچنین فصل جدید زندگیت رو تبریک میگم | |||||||||||
| |
| 11 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . |
| | #23 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Jan 2011 محل سکونت: ........................ مدرک تحصیلی : .....................
سپاس ها: 2,418
سپاس شده 3,331 در 971 پست
درجه: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود.چرا که در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم تولدت مبارک خدا دارم چه غم دارم | |||||||||||
| |
| 8 کاربر از پست امین سپاس کرده اند . |
| | #24 | |||||||||||
| مدیر تالار حقوق و علوم قضایی ![]()
تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: تهران مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد
سپاس ها: 13,889
سپاس شده 11,212 در 2,772 پست
درجه: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | روز تولد تو روز نگاه باران بر شوره زار تشنه بر این دل بیابان روز تولد تو گویی پر از خیال است یاس و کبوتر و باد در حیرت تو خواب است آجی جونم منم دوباره تولدتو تبریک میگم از صمیم قلب برات ارزوی خوشبختی در کنار دامادمون و دارم الهی قوبونت برم من حالا نوبت هدیه است [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] سمت راستی هدیه یمنه به اجیم و سمت چپی هدیه ی امید عزیز و در اینجا از امید عزیز کمال تشکر رو دارم بخاطر لطف و مهربونیش شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر، شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخورد من بستگی داره به اینکه : " تو " کی باشی ... | |||||||||||
| |
| 9 کاربر از پست vesta سپاس کرده اند . |
| | #25 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
تاریخ عضویت: Nov 2011 محل سکونت: تهران مدرک تحصیلی : دانشجوي طراحي لباس
سپاس ها: 14,846
سپاس شده 11,415 در 3,087 پست
درجه: 116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
طبق معمول آخرين تبريك از طرفه منه مهديه جونم تولدت مبارك ايشالله صدو بيست ساله بشي | |||||||||||
| |
| | #26 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
تاریخ عضویت: Jan 2012 محل سکونت: یزد مدرک تحصیلی : لیسانس سرامیک صنعتی
سپاس ها: 43
سپاس شده 146 در 20 پست
درجه: 2 ![]() ![]() | مهدیه جان تولدت مبارک. آنقدر مهربانیهایم را گریاندند,که بوی نا گرفت,و نامهربان شدم. | |||||||||||
| |
| | #27 | |||||||||||
| کاربر برتر ماه ![]()
| تبریک میگم مبارک باشه | |||||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مهدیه, نیکا, تولد, عزیزم |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |