![]() |
| | #1 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
| سلام بر همه دوستان، عزیزان ،سروران و مهربانان کنخ... تازه آمده بودم که تاپیکی به این نام دیدم.فکر چنین کاری هیچ وقت در ذهنم خطور نمیکرد... هراز چند گاهی دیدار گذرایی از کنخ داشتم ولی عطر خوشبوی صمیمیت در فضای اینجا وادار به ماندنم کرد.ماندم که کشیدن نفسهایی از زندگیم را در گلستان کنخ به زیبائی بودنتان تجربه کنم.چه زیبا بود برایم ،لحظه هایی که مثل خانواده صبح را سلام و شب را درود میگفتیم برایم سخت است ولی همیشه زندگیم برایم پر ز آمدن و رفتن بوده است.... ماندنم با یک فرزانه آغاز شد و رفتنم نیز... آمدم بگویم غیر از زیبائی در کنخ ندیدم و تمام عزیزان کاربر را دوست دارم.این دوست داشتن را خدا خوب میداند و اگر تملقی بود حتم دارم قلمم اجازه نوشتنش را نمیداشت... دوستانی هستند که چهره بدی از خود بر خاطرشان حک کرده ام فقط امید دارم که بد بودنم را ببخشایند... از احترامی که همه عزیزان ،از مهران عزیز مدیریت محترم تا جدیدترین عضو انجمن به من داشته اند سپاسگذارم و شرمنده ام که لیاقت جبران را نداشته ام... واما دلیل رفتمنم... ما برای وصل کردن امده ایم نی برای فصل کردن آمدیم به یاد همه شما خواهم بود هستم... آنچنان که ققنوس، در عالم است! در آه... در غم... در نفسهای سکوت در سیاهی تقدیر شقایقها ریختم با ستاره های شب در گنداب آرزو بوسیدم... غم شکستن حریم اشک آرمیدم... در هیچستان سرنوشت رسیده ام... ز هیچ به آن تهی و زپوچی به نیستی هبوط تکیه بر غزل چشمهایت زدم ولی... از فراز آه به مرداب غم سقوط کرده ام omid دنیای قشنگی نیست!آدمها مثل رودخانه های آب جاریند.زلال که باشی،سنگهایت را می بینند،برمیدارند،نشانه میروند،درست به سمت خودت! [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] | |||||||||||
| |
| 20 کاربر از پست OMID91 سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, Aria76, atoosa, Broken Angel, Cand!d, eilia, farzaneh-f, naghmeirani, Petrose, مستشار, Yaghoote Sorkh, yare ashena, آتيش, باقر, تیام, ترانه18, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #2 | ||||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
سپاس ها: 80,909
سپاس شده 23,222 در 8,083 پست
درجه: 244 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
![]() چـه شبـاهـت متـفـاوتـی بـیـن مـاسـت ... مـن" دل شکـستـــــــه ام"و تـو " دل" شکـستــــــه ای ... هیچ تقصیر کسی نیست اگر رنجوریم روشنی هست،خدا هست،ولی ما کوریم! | ||||||||||||
| |
| 17 کاربر از پست *Bahar* سپاس کرده اند . | *Ace*, Aria76, atoosa, Broken Angel, Cand!d, eilia, farzaneh-f, naghmeirani, OMID91, Yaghoote Sorkh, yare ashena, باقر, تیام, ترانه18, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #3 | |||||||||||
| امید جان اگه برایِ وصل کردن اومدی،چرا داری میری؟ قلــــــــــ♥ــــــب ها شیشه های احساسند؛ تقدیم به وجودی که احساس قلــــــــ♥ـــــبش منم. ![]() | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست ترانه18 سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, alina, Aria76, atoosa, Broken Angel, Cand!d, eilia, naghmeirani, OMID91, , Yaghoote Sorkh, yare ashena, باقر, تیام, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #4 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
تاریخ عضویت: Oct 2011 محل سکونت: در همسایگی تو مدرک تحصیلی : دو واحد مانده به دکترای سرگشتگی تو
سپاس ها: 898
سپاس شده 67 در 6 پست
درجه: 1 ![]() |
taze dashtam ashena mishodam bahaton,fekr nemikonam kare dorosti bashe.
| |||||||||||
| |
| 16 کاربر از پست yare ashena سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, alina, Aria76, atoosa, Broken Angel, Cand!d, eilia, naghmeirani, OMID91, Yaghoote Sorkh, باقر, تیام, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #5 | |||||||||||
| ای امیـــــــــــــد لوس کجا میخوای بری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ ![]()
| |||||||||||
| |
| 16 کاربر از پست atoosa سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, alina, Aria76, Broken Angel, Cand!d, eilia, naghmeirani, OMID91, Yaghoote Sorkh, باقر, تیام, ترانه18, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #6 | |||||||||||
| چقدر بد... انقده دلم میگیره یکی خداحافظی میکنه و میره. تو رو خدا اگه میرید،خداحافظی نکنید. | |||||||||||
| |
| 15 کاربر از پست eilia سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, alina, Aria76, atoosa, Broken Angel, Cand!d, naghmeirani, OMID91, Yaghoote Sorkh, باقر, تیام, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #7 | ||||||||||||
| نقل قول:
امید کجا میخوای بری نرو دیگه
| ||||||||||||
| |
| 14 کاربر از پست atoosa سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, Aria76, Broken Angel, Cand!d, eilia, naghmeirani, OMID91, Yaghoote Sorkh, باقر, تیام, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #8 | |||||||||||
| | |||||||||||
| |
| 15 کاربر از پست eilia سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, alina, Aria76, atoosa, Broken Angel, Cand!d, naghmeirani, OMID91, Yaghoote Sorkh, باقر, تیام, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #9 | |||||||||||
| مدیر تالار مهندسی کشاورزی ![]()
| تایید میشه .. ![]() حق نداری بری ... ![]() اجازت تا وختی دست خودته ک ی کاربر بی نامو نشونی ..![]() نه وقتی ک ی جماعتی دلتنگت میشن ..![]() همین .. حق نداری بری ..![]() ![]() دوستان عزیز مهمان .. لطف میکنید اگر عضو شید و ب این اصل ** ذکات العلم نشره : زکات علم نشر دادن آن است ** عمل کنید .. ![]() | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست Broken Angel سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, alina, Aria76, atoosa, Cand!d, eilia, farzaneh-f, naghmeirani, OMID91, Petrose, Yaghoote Sorkh, باقر, تیام, ترانه18, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #10 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
|
منم میخوام برم sunny days will appear | |||||||||||
| |
| 16 کاربر از پست Cand!d سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, alina, Aria76, atoosa, Broken Angel, eilia, farzaneh-f, naghmeirani, OMID91, Yaghoote Sorkh, باقر, تیام, دختری از شمال, سوگند, صبح |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بخشش, طلب |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |