![]() |
| | #31 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 664
سپاس شده 1,224 در 152 پست
درجه: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
دوستی کی آخر آمد ؟ تو گردن من حق دوستی داری رفتنت باعث آزردگی خاطر است امید خان ، امیدوارم به احترام این دوستان دوباره تو را در بحث ها همچون گذشته پویا و توانا ببینم شاد باشی و سربلند ارغوان | |||||||||||
| |
| 14 کاربر از پست arghavan سپاس کرده اند . | *Bahar*, Aria76, atoosa, deniz yildizi, eilia, farzaneh-f, OMID91, Yaghoote Sorkh, باقر, تیام, ترانه18, دختری از شمال, سوگند, صبح |
| | #32 | |||||||||||
| کاربر پویــــــــــا ![]()
تاریخ عضویت: May 2011 نام کاربري قبلي : سکوت محل سکونت: کرمان مدرک تحصیلی : دانشجوی مهندسی کشاورزی
سپاس ها: 13,315
سپاس شده 5,670 در 1,649 پست
درجه: 62 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
داداش برگرد. ![]() | |||||||||||
| |
| 12 کاربر از پست باقر سپاس کرده اند . |
| | #33 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| امید مفو کجا رفتی ؟؟؟ بخدا من که حلالت نمیکنم اگه اینطوری بخوای بری تازه میخاستم برات خرما بیارم | |||||||||||
| |
| 12 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . |
| | #34 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
تاریخ عضویت: Apr 2011 نام کاربري قبلي : وحیده مدرک تحصیلی : کارشناس صنایع غذایی
سپاس ها: 13,247
سپاس شده 11,891 در 2,704 پست
درجه: 126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام و درود به همه دوستان گلم خبر خبــــــــــــــــــر: طبق آخرین اخبار به احتمال زیاد امید این شاعر فراری به کنخ باز خواهد گشت و دوباره در جمع دوستان خواهد بود به سلامتی خودتون صلوات نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره آب میشود چگونه سایه ی سیاه سرکشم اسیر دست آفتاب میشود | |||||||||||
| |
| 10 کاربر از پست deniz yildizi سپاس کرده اند . |
| | #35 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,744
سپاس شده 32,705 در 6,748 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | خب مهر و محبت زیادی این چیزارم داره دیگه هرکسی همچین دوستای با معرفت با محبتی داشته باشه،مگه میتونه به درخواستشون نه بگه؟ پیش پیش خوش اومدی | |||||||||||
| |
| 10 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #36 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
سپاس ها: 20,254
سپاس شده 19,701 در 3,614 پست
درجه: 202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
اميد عزيز خوش اومدي درخت ها مرا به ياد تو مي اندازند! آدم ها مي آيند. زير سايه آرامش بخشش ات درد دل مي كنند.... مي گريند، و زخمي به يادگار بر قلبت مي نهندو ميروند!!!! | |||||||||||
| |
| 9 کاربر از پست Yaghoote Sorkh سپاس کرده اند . |
| | #37 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
|
پادشاهمان باز میگردد ..... ![]() | |||||||||||
| |
| 9 کاربر از پست Aria76 سپاس کرده اند . |
| | #38 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
|
*As*, *Bahar*, ARiA1997, atoosa, Broken Angel, Cand!d, eilia, naghmeirani, Petrose, مستشار, Yaghoote Sorkh, آتيش, تیام, ترانه18, دختری از شمال, سوگند, سکوت,sepehr2222,zolfaghar_62,arghavan,omidd,mo haddese,yare ashena صبح, ... سلام ،از لطف همه ی دوستان ممنونم و شرمنده... سلام به شرم دیدن دوستان دو چشمم بر زمین سایم نگاه شرمگین دارم به لطف و عشق دوستانم چه گویم... آنقدر دلگیرم از کردار و رفتارم که سالها بگذرد این دل تمنا دارد از چشمم که شرم آرد بدانید دوستان خوب... اگر رفتم برای ماندن جمعی در این تالار گلها بود فرار کردم از آنچه من جدائی خوانمش در بین دوستانم مقصر کیست... خودم بودم و هم دوستی ز بین ما و چند تا دوستِ دیگر که گرفتارِ عمل گشتند ولی دوستان... بدانید اشتباه کردم و هم دوستم و آنهایی که رای بی خبر دادند دوست میدارم... در این محفل که تا عمرش به پا باشد بدانیم قدر دوستی را که قهرها بی ثمر باشد بگویم حرف آخر را... همیشه تا که عمرم در جهان باقی است دلی را و زبانی را و دستی را و کل یک وجودی را که یک بار بر دلم عشقی ز احسان ریخت اگر بیرونِ از دلها کند مهرم! ورا من دوست خواهم داشت پس اکنون... دلم پر از سفیدی هست که می آیم و دوستان را به قدر قلب خود من دوست میدارم دگر اعلام کنم پایان زشتی ها و آغاز کردن دوستی های محکم را یا حق... دنیای قشنگی نیست!آدمها مثل رودخانه های آب جاریند.زلال که باشی،سنگهایت را می بینند،برمیدارند،نشانه میروند،درست به سمت خودت! [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] | |||||||||||
| |
| 23 کاربر از پست OMID91 سپاس کرده اند . |
| | #39 | |||||||||||
| مدیر تالار تفریح و سرگرمی ![]()
سپاس ها: 25,768
سپاس شده 24,297 در 6,110 پست
درجه: 249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
از بازگشت امید عزیزمون خیلی خیلی خوشحال شدیم امیدواریم باز هم شاهد پست های زیباش باشیم کمی آرام تر سکوت کن صدای بی تفاوتی هایت آزارم می دهد.... | |||||||||||
| |
| 13 کاربر از پست خانومی سپاس کرده اند . | *Bahar*, Aria76, Cand!d, deniz yildizi, eilia, farzaneh-f, mohaddese, OMID91, , yare ashena, حدیث نو, دختری از شمال, صبح |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بخشش, طلب |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |