![]() |
| | #1 | |||||||||||
| مدیر تالار زبان و ادبیات پارسی ![]()
| دوستایِ گلم! 20دی تولّدِ یکی دیگه از گلایِ انجمنه. خوش بحالِ خودمون چقد تولّد داریم!! اگه گفتین تولّدِ کیه؟ درسته تولّدِ گلِ قشنگمه::[برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هرچه زیبایی و خوبی که دلم تشنه ی اوست مثل گل، صحبت دوست مثل پرواز، کبوتر می و موسیقی و مهتاب و کتاب کوه، دریا، جنگل، یاس، سحر این همه یک سو، یک سوی دگر چهره ی همچو گل تازه ی تو! دوست دارم همه عالم را لیک هیچکس را نه به اندازه ی تو! آرزوهایِ قشنگت آرزومه ترانه گلی... ![]() ::تولّدت مبارک عزیزم:: در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||
| |
| 31 کاربر از پست naghmeirani سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, Admin, afshin_ss, AmirReza, Aria76, ASRIN., atoosa, Broken Angel, Cand!d, eilia, ilyar, Iran-1, OMID91, peyman2133, , sepehr2222, shookoolat, Sih092, Sir.Kayvan, skynet, گل یاس, Yaghoote Sorkh, zolfaghar_62, آتيش, الهام, باقر, تیام, ترانه18, داوود, سوگند |
| | #2 | |||||||||||
| ![]() ![]() تولّدت مبارک ترانه جونم امیدوارم تو زندگی به همه آرزوهات برسی ![]() در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| ![]() ![]() در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــولــــــــــ ــــدت مبارک عزیزم...انشالله 120 سال عمر با عزت داشته باشی ترانه خوبم.ازت ممنونم نغمه جون .... ![]() | |||||||||||
| |
| 21 کاربر از پست zolfaghar_62 سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, Admin, afshin_ss, Aria76, atoosa, Broken Angel, Iran-1, naghmeirani, , shookoolat, Sih092, گل یاس, Yaghoote Sorkh, آتيش, باقر, تیام, ترانه18, داوود, سوگند, صبح |
| | #5 | |||||||||||
| ![]() | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,744
سپاس شده 32,705 در 6,748 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | تبریک میگم ترانه جان شاد و سلامت باشی همیشه | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| کاربر برتر ماه ![]()
|
به به!مبارک باشه عزیزم ![]() آرزوی بهترین ها رو برات دارم. [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] هر روز جدیدشو دریافت کنید وای از دست این امتحانات دعا کنید امتحانارو خوب بدم ویرایش توسط ramin76 : 10-01-2012 در ساعت 07:57 AM | |||||||||||
| |
| 20 کاربر از پست ramin76 سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, Admin, afshin_ss, Aria76, atoosa, Broken Angel, naghmeirani, OMID91, shookoolat, Sih092, یاس, گل یاس, Yaghoote Sorkh, آتيش, باقر, تیام, ترانه18, سوگند, صبح |
| | #8 | |||||||||||
| ![]() ![]() ![]() ![]() ممنونم نغمه جان...سپاس ![]() | |||||||||||
| |
| 19 کاربر از پست zolfaghar_62 سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, Admin, afshin_ss, Aria76, atoosa, Broken Angel, naghmeirani, shookoolat, Sih092, گل یاس, Yaghoote Sorkh, آتيش, باقر, تیام, ترانه18, داوود, سوگند, صبح |
| | #9 | |||||||||||
| نقل قول: ممنونم ذوالفقارِ جون...لطف داری عزیزم: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
| آخ جووووووون تولد آبجی خودمههههههههههههههه ![]() تولدت مبارک آبجیییییییی برات آرزوی بهترین هارو دارم ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| 19 کاربر از پست Aria76 سپاس کرده اند . | *Ace*, *Bahar*, Admin, afshin_ss, atoosa, Broken Angel, naghmeirani, shookoolat, Sih092, skynet, گل یاس, Yaghoote Sorkh, آتيش, باقر, تیام, ترانه18, داوود, سوگند, صبح |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 18, تولّدِ, ترانه |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |