![]() |
| | #41 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 2,495
سپاس شده 2,644 در 567 پست
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ممنون ستایش جون منم برات آرزوی زیباترین ها رو دارم ![]() گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | |||||||||||
| |
| 8 کاربر از پست afshin_ss سپاس کرده اند . |
| | #42 | |||||||||||
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آخی الهام میخواد شام بده ؟!؟ چه خوب
گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | |||||||||||
| |
| | #43 | ||||||||||||
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
من،شام؟!؟ نه بخدا شایعه است ... ![]() ![]() ![]() اصلا آتوسا راست میگه شامو ول کنین دست بزنید دست دست گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | ||||||||||||
| |
| 9 کاربر از پست afshin_ss سپاس کرده اند . |
| | #44 | |||||||||||
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ممنون دوست عزیز آرزوی تمام زیبایی ها برای شما ![]() گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | |||||||||||
| |
| | #45 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
| تولدتون مبارک ![]() براتون بهترینها رو آرزو میکنم ![]() | |||||||||||
| |
| 9 کاربر از پست ترانه18 سپاس کرده اند . |
| | #46 | |||||||||||
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ممنون سوگل ِ عزیز یادش بخیر زمان بچگی شیره ی گل یاس رو می خوردیم:دی:دی:دی ![]() گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | |||||||||||
| |
| | #47 | |||||||||||
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | |||||||||||
| |
| | #48 | ||||||||||||
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
![]() ![]() گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | ||||||||||||
| |
| | #49 | ||||||||||||
![]() ![]() گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | ||||||||||||
| |
| | #50 | |||||||||||
درجه: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | گاهی دلت تنگ می شود برای یک خیال راحت ... از اینکه مجبورم میان زباله ها زندگی کنم چندشم می شود!!! خوب بود می توانستم کاسه سر خودم را باز کنم و همه این توده نرم و خاکستری پیچ پیچ کله خودم را در آورده،دور بیندازم ... بیندازم جلو سگ | |||||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدویین, تولده |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |