![]() |
| | #1 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 40
سپاس شده 351 در 53 پست
درجه: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() |
درود پنجشنبه عروسي دو دوست خوب من سميرا و امير بود البته در شهر زيباي كرمانشاه خواستم اينجا تاپيك بزنم تا دوستاني كه خبر نداشتند و يا به هر دليلي موفق به تبريك گفتن به اين زوج نشدند , بيان و تبريك بگن و براي هر دوتاشون ارزوي روزهاي خوب شاد و پر بركت رو داشته باشند ايشالا كه سال ديگه بشن 4 تا(دو قولو باشه كه سميرا رو كچل كنند )
| |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
تاریخ عضویت: Apr 2011 نام کاربري قبلي : وحیده مدرک تحصیلی : کارشناس صنایع غذایی
سپاس ها: 13,247
سپاس شده 11,891 در 2,704 پست
درجه: 126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
مباركه خوشبخت بشن اشاالله........... نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره آب میشود چگونه سایه ی سیاه سرکشم اسیر دست آفتاب میشود | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,744
سپاس شده 32,705 در 6,748 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | تبریییییییییییک میگم امیدورام روزهای پر از شادی در انتظارشون باشه پ.ن:خوبه اقلا به خاطر اینم که شده بهمون سر زدی امیر | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر پویــــــــــا ![]()
|
منم تبریک میگم..... امیدوارم که زندگی پر از عشق و آرامشی داشته باشن | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| مشاور انجمن ![]()
سپاس ها: 1,353
سپاس شده 1,501 در 257 پست
درجه: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با درود منم به سمیرا و امیر عزیز تبریک میگم امیدوارم خوشبخت بشن سپاس از امیر عزیز | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| مدیر تالار زبان و ادبیات پارسی ![]()
| منم تبریک میگم سمیراِِ نازنین و امیرِ عزیز براتون خوشبختی آرزو می کنم. ![]() در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| مبارکه انشالله خوشبخت باشن در پناه حق... ![]() | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
|
تبریک میگم
| |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
| ****مبارک باشه به پای هم پیر بشن **** خداوندا آرزویم بزرگ و دلم کوچک است تو به بزرگی و جلالی که داری برآورده اش کن. | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
| از صمیم قلب ازدواجتان را تبریک می گویم و برای شما آرزوی آرامش و سعادت دارم دو کبوتر عاشق همدیگر را یافتند تا برای تمام عمر در کنار یکدیگر باشند لذت تمام خوبیها، شادیها و خوشی ها را با یکدیگر دو برابر کنند و غمها را با هم شریک شده و نصف کنند ازدواج، زیباترین روز زندگی است پیوند دو قلب عاشق سرشار از آوای زندگیست این زندگی جدید و ازدواج مبارک | |||||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امير, امیررضا, تبريك, سميرا, عروسي |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |