![]() |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| ![]() مثل تو هیچ کجا پیدا نمیشه روز میلاد قشنگت میمونه توی تقویم دلم تا همیشه جواد عزیزم تولدت مبارک ![]() از روزی که صدایت در وجودم طنین انداز شد، شتاب تپیدن قلبم رو به فزونی یافت امروز ثانیه ها نام تو را فریاد می زنند و من در اوج عشق، خود را در پستوی زمان تنها حس نمیکنم. جواد جان : وجود تو تنها هدیه گرانبهایی بود که خداوند من را لایق آن دانست و هدیه من به تو نازنین قلب عاشقی است که فقط برای تو میتپد عاشقانه و صادقانه دوستت دارم و سالروز تولدآسمانیت رابه تو تبریک میگوییم ![]() روز میلاد تو، روز صدور شناسنامه عشق است عشق من ![]() روز میلاد توست و من همچنان در آرزوی لحظه ای هستم که دستانت را بگیرم در چشمانت خیره شوم تو را در آغوشم بفشارم و با عشق بگویم .... تولدت مبارک ![]() | |||||||||||
| |
| 26 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, eilia, Epsilo0on, jAvAd_sh, king_of_night, naghmeirani, nika, nili, nokia, Petrose, sea_daughter, sepehr2222, Sih092, vahid, vesta, zolfaghar_62, آتيش, الهام, باقر, تیام, خانومی, دختری از شمال, زندگی جاریست |
| | #2 | |||||||||||
| مبارکه عزیزم....انشالله 120 سال عمر با عزت....تولدت مبارک. ![]() | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست zolfaghar_62 سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, jAvAd_sh, nili, sea_daughter, Sih092, vahid, vesta, آتيش, باقر, تیام, خانومی, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر فــــعــــــــال ![]()
سپاس ها: 27,338
سپاس شده 19,030 در 3,649 پست
درجه: 201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] . تولدتون مبارک آقا جواد ![]() ایشالله که 120 ساله شید و جشن تولد 120 سالگیتو با سوگند جون و بچه هاتون جشن بگیرین ![]() و همیشه خوشبخت باشید ![]() البته تا سوگند رو دارین مطمئنم که خوشبخت هستید ![]() . [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] . ![]() در زندگیتان نقش نیشهای مار " مار و پله" را بازی نکنید، شاید دیگر توان بالا امدن از نردبان را نداشته باشد همان کس که به شما اعتماد کرده بود. | |||||||||||
| |
| 19 کاربر از پست دختری از شمال سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, jAvAd_sh, naghmeirani, nika, nili, Petrose, sea_daughter, Sih092, vahid, آتيش, باقر, تیام, خانومی, زندگی جاریست, سوگند |
| | #4 | |||||||||||
| مدیر تالار حقوق و علوم قضایی ![]()
تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: تهران مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد
سپاس ها: 13,889
سپاس شده 11,212 در 2,772 پست
درجه: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
جواد اقا رو من نمیشناسم ولی از صمیم قلب تولدتون مبارک .برات ارزوی سلامتی و شادی دارم شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر، شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخورد من بستگی داره به اینکه : " تو " کی باشی ... | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست vesta سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, jAvAd_sh, naghmeirani, nika, nili, sea_daughter, Sih092, آتيش, باقر, تیام, خانومی, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
| | #5 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,744
سپاس شده 32,705 در 6,748 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | تبریک میگم آرزوی شادکامی و سربلندی دارم با داشتن گل نازنینی مثل سوگند قطعا روزهای شادی رو خواهید داشت این آقا جواد عضو انجمن هستش؟ | |||||||||||
| |
| 20 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, jAvAd_sh, naghmeirani, nika, sea_daughter, Sih092, vahid, vesta, آتيش, باقر, تیام, خانومی, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
| | #6 | |||||||||||
| مدیر تالار زبان و ادبیات پارسی ![]()
| منم تبریک میگم آقا جواد براتون زندگیِِ پر از عشق همراه با آرامش آرزو می کنم. در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||
| |
| 19 کاربر از پست naghmeirani سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, jAvAd_sh, nili, sea_daughter, Sih092, vahid, vesta, آتيش, باقر, تیام, خانومی, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
| | #7 | |||||||||||
| بله عضو هست javad_sh البته در جریان نیست اخر شب میاد ممنون از همه دوستان | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, jAvAd_sh, naghmeirani, nili, sea_daughter, Sih092, vesta, آتيش, الهام, باقر, تیام, خانومی, دختری از شمال, زندگی جاریست |
| | #8 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
سپاس ها: 306
سپاس شده 776 در 215 پست
درجه: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() تبریک به آقا جواد همسر گرامی سوگند (شبنم جون) و همچنین به خود آبجی شبنم انشالله عمر صدوبیست ساله انشالله خوشبخت بشید با هم ![]() ![]() ویرایش توسط nili : 19-11-2011 در ساعت 09:59 PM | |||||||||||
| |
| 17 کاربر از پست nili سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, jAvAd_sh, sea_daughter, Sih092, vahid, vesta, آتيش, باقر, تیام, خانومی, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
| | #9 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
سپاس ها: 7,519
سپاس شده 8,458 در 1,846 پست
درجه: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | تولدت مبارک ![]() جون هرکی دوس دارین تو مسابقه رقص شرکت نکنین آبروی هر چی رقاصو ایرونیه بردین!!! این روزها میگذرند... اما من از این روز ها نمی گذرم... ![]() | |||||||||||
| |
| 17 کاربر از پست آتيش سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, jAvAd_sh, nili, sea_daughter, Sih092, vahid, باقر, تیام, خانومی, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
| | #10 | |||||||||||
| مدیر تالار حقوق و علوم قضایی ![]()
تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: تهران مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد
سپاس ها: 13,889
سپاس شده 11,212 در 2,772 پست
درجه: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
خب اقا جواد همسر سوگند جونه مبارکهههههههههههههه خوشبخت بشین گل من شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر، شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخورد من بستگی داره به اینکه : " تو " کی باشی ... | |||||||||||
| |
| 17 کاربر از پست vesta سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, Broken Angel, Epsilo0on, jAvAd_sh, nili, sea_daughter, Sih092, vahid, آتيش, باقر, تیام, خانومی, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تولد |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |