![]() |
| | #1 | |||||||||||
| همكار مديرتالار مهندسي برق ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 نام کاربري قبلي : ELEC.eng.m محل سکونت: شهر پارازیت ها
سپاس ها: 21,435
سپاس شده 20,293 در 6,095 پست
درجه: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دور هم جمع میشیم تا یه بار دیگه تولد یکی ![]() ![]() از دخترای گل انجمن ![]() ![]() یکی از علاقه مندان به شعر رو جشن بگیریم ![]() ![]() اگه گفتین تووووووووووولد کیه؟ . . . تولدت مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــارک نغمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــم ه ![]() . . . ارزوی شادکامی و شادی موفقیت روز افزون و سلامتی دارم ببخشید شعری در دست ندارم تا برات بنویسم ![]() . ![]() | |||||||||||
| |
| 27 کاربر از پست Epsilo0on سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, artificer_777, atoosa, barooni, farzaneh-f, hamid reza, naghmeirani, OMID91, oxision, Parisa 69, Petrose, Princess, setayesh, shookoolat, Sih092, فرشته, یاس, vahid, zolfaghar_62, آتيش, الهام, ترانه18, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
| | #2 | |||||||||||
درجه: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() بهترین هارو برات ارزو میکنیم ![]() اینام یه جورایی کادوان ![]() | |||||||||||
| |
| 21 کاربر از پست Epsilo0on سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, artificer_777, atoosa, hamid reza, naghmeirani, nika, OMID91, Parisa 69, Princess, setayesh, Sih092, فرشته, vahid, zolfaghar_62, آتيش, الهام, داوود, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
| | #3 | |||||||||||
درجه: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() بدو این ببیاین تبریک بگین | |||||||||||
| |
| 17 کاربر از پست Epsilo0on سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, hamid reza, naghmeirani, nika, OMID91, Princess, setayesh, Sih092, فرشته, vahid, zolfaghar_62, آتيش, الهام, داوود, زندگی جاریست |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| ![]() بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت. تولدت مبارک نغمه جونی خیلی دوستت دارم ![]() | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست سوگند سپاس کرده اند . |
| | #5 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,744
سپاس شده 32,705 در 6,748 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | تبریک میگم نغمه جان شاد زی و مهرافزون | |||||||||||
| |
| 18 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #6 | |||||||||||
درجه: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| 17 کاربر از پست Epsilo0on سپاس کرده اند . | *Bahar*, Admin, atoosa, hamid reza, naghmeirani, nika, OMID91, Princess, setayesh, Sih092, فرشته, vahid, zolfaghar_62, آتيش, دختری از شمال, زندگی جاریست, سوگند |
| | #7 | |||||||||||
| مدیر تالار گرافیک ![]()
|
هیچوقت محبتای نغمه رو فراموش نکردم. همیشه گل و مهربون... تولدت مبارک عزیزم من ایرانیم اذرخش زمین ..نبود و نبودست چو من بعد از این.. بلندای تاریخ گواه من است .. ره ابریشم کوره راه من است ..................... زنده باد ایران و ایرانی و جاودان باد نام و منش کوروش بزرگ حوا تویی هرجا تو باشی بهشته .. سیبی که چیدی،ابتدای سرنوشته ... کافه خیابون،خونه یا هرجا که باشی .. میتونیم از دنیا و تلخیهاش جدا شیم | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
|
چه لطیف است حس آغازی دوباره، و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس... و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز... روز میلاد... روز تو! روزی که تو آغاز شدی! تولدت مبارک. با آروزوی شادی وسلامتی و مهمتر از همه عاقبت به خیری یرای دوست عزیزم.
![]() | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| کاربر فعال تالار تاریخ ![]()
تاریخ عضویت: Jun 2011 نام کاربري قبلي : sana-h محل سکونت: کوچه ای تنهایی سن: 24 مدرک تحصیلی : دیپلم ادبیات
سپاس ها: 2,908
سپاس شده 7,302 در 2,711 پست
درجه: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() تولدت مبارک ايشالله صدوبيست ساله بشي کاش می شد در نگاهت همچو اشکی جا بگیرم یا نیفتم از نگاهت یا اگر افتم بمیرم..... | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
| نغمه جان خیلی مبارک باشه عزیزم. ![]() | |||||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نغمه, تولد |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |