![]() |
| | #41 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
سپاس ها: 9,730
سپاس شده 7,787 در 2,357 پست
درجه: 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام عزيزم تولدت هزارتا مبارك 120 ساله بشي عشخم ![]() | |||||||||||
| |
| 12 کاربر از پست alina سپاس کرده اند . |
| | #42 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
| نغمه جونم تولدت مبارک عزیزم ![]() ایشالا 1200000000 ساله بشی
| |||||||||||
| |
| 11 کاربر از پست atoosa سپاس کرده اند . |
| | #43 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
تاریخ عضویت: Nov 2011 نام کاربري قبلي : Fear محل سکونت: دریا سن: 15 مدرک تحصیلی : سیکل
سپاس ها: 5
سپاس شده 126 در 30 پست
درجه: 2 ![]() ![]() |
تیفلدت میبالک
| |||||||||||
| |
| 11 کاربر از پست RoyaL سپاس کرده اند . |
| | #44 | ||||||||||||
| مدیر تالار زبان و ادبیات پارسی ![]()
| نقل قول: ممنونم ذوالفقارِ عزیز واقعاً شرمندتم ![]() هیچکس به خانهاش نرسید امروز ! کودکی بازیگوش تمامِ کوچههای شهر را دیشب به نامِ تو کرده بود! زندگیت با عشق و محبت گره بخوره ، به این سادگی ها هم باز نشه ... ! پیروز باشی ![]() در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | ||||||||||||
| |
| 11 کاربر از پست naghmeirani سپاس کرده اند . |
| | #45 | |||||||||||
| لطف کردی امید جون ممنون از حضورِ پر از مهرت. ![]() امید دارم دست هایت خالی نشوند ؛ و همیشه کسی باشد که از میان شاخه های دست هایت فالت را که نه .. ؛ دستت را بگیرد . در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||
| |
| 11 کاربر از پست naghmeirani سپاس کرده اند . |
| | #46 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
|
چه لطيف است حس آغازي دوباره، و چه زيباست رسيدن دوباره به روز زيباي آغاز تنفس... و چه اندازه عجيب است ، روز ابتداي بودن! و چه اندازه شيرين است امروز... روز ميلاد... روز تو! روزي که تو آغاز شدي! تولد مبارک نغمه جون تولدت مبارک.ایشالله که به هر چیزی که دوست داری برسی | |||||||||||
| |
| 10 کاربر از پست rasel سپاس کرده اند . |
| | #47 | |||||||||||||
| نقل قول: نقل قول: چه آرزویِ لطیفی ذوالفقار جون!!! همۀ آرزوهایِ قشنگت؛آرزمه. ![]() صبوری کن سایهی پا در گریز پسینِ خورشید برای بازآمدن است که میرود نگران نباش به زودی باردارترین ابرهای شمالی شامگاه گندم و آهو را سیراب خواهند کرد و توبه راه روشن آرامش خواهی رسید فقط کافی است به قدر سوختن کبریتی تاریکی بی پایان پیش رو را تحمل کنی. حتما سپیده دم سر خواهد زد خورشید بازخواهد گشت و واژه های زیبا وزیدن خواهند گرفت زندگیت پر از آرامش در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||||
| |
| | #48 | ||||||||||||
| نقل قول:
ممنون وحید جون. لطف کردی که بهم سر زدی. ![]() ارزش یک احساس به شدت آن نیست به مدت آن است ؛ امید؛ عشقی بیابی که به مدت بودنت دوستت بدارد ... در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | ||||||||||||
| |
| | #49 | ||||||||||||
| نقل قول: بازم ممنونم ذوالفقارِ نازنین ![]() شاد بودن بزرگترین انتقامی است که می توان از زندگی گرفت. همۀ لحظه هایِ زندگیت :شاد در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | ||||||||||||
| |
| | #50 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
تاریخ عضویت: Oct 2010 نام کاربري قبلي : MoHebi مدرک تحصیلی : دانشجوی مکانیک
سپاس ها: 1,976
سپاس شده 3,928 در 1,184 پست
درجه: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
تولدت مبارک نغمه جان ![]() | |||||||||||
| |
| 8 کاربر از پست oxision سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |