![]() |
| | #111 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
| ![]() ![]() ![]() ![]() قلــــــــــ♥ــــــب ها شیشه های احساسند؛ تقدیم به وجودی که احساس قلــــــــ♥ـــــبش منم. ![]() | |||||||||||
| |
| 7 کاربر از پست ترانه18 سپاس کرده اند . |
| | #112 | |||||||||||
| Mehran_Setup ![]()
سپاس ها: 3,005
سپاس شده 1,285 در 287 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نغمه خانم عزیز تولدتون مبارک براتون آرزوی موفقیت و شادکامی دارم ![]() پ.ن: از بابت تاخیر عذر خواهی میکنم | |||||||||||
| |
| 7 کاربر از پست Admin سپاس کرده اند . |
| | #113 | |||||||||||
| مدیر تالار زبان و ادبیات پارسی ![]()
| نقل قول: ممنون ترانه ی عزیزم. امیدوارم ساز روزگار همیشه قشنگترین ملودی زندگی رو برات اجرا کنه و شادترین ترانه ی دنیای زمینی رو به گوشت برسونه... چون شایسته ی گوش نوازترین آهنگ دنیایی... دوست دارم گلم ![]() روزهايي هست دلت پرنده مي خواهد نرم برشانه ات بنشيند آرام بخوابد. تو روز را بخواه ! پرنده مي آيد حتما" ، مي نشيند برشانه ات نرم ، ومي خوابد آرام ، تو فقط روز را بخواه ... روزهایی گرم و آفتابی برایت آرزو میکنم ترانه جونم... در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||
| |
| 6 کاربر از پست naghmeirani سپاس کرده اند . |
| | #114 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
|
الان یه ساله برا نغمه تولد گرفتین ![]() ![]() منم تولد میخوام آشنایی تصادف است و جدایی قانون | |||||||||||
| |
| 6 کاربر از پست زندگی جاریست سپاس کرده اند . |
| | #115 | ||||||||||||
| نقل قول:
سلام مهران عزیز. خیلی خوشحالم کردی. بسیار هم به موقع و قشنگ بود اومدنت. ![]() ![]() آتشی روشن کرده ام و عهد بسته ام تا خاموش شدنش برایت دعا بخوانم تمام کارهایت رو به راه است چرا که من هیزمی دیگر در آتش اندا خته ام....!!!!! برایت دنیایی به زیبایی هر آنچه زیبایش می دانی آرزو می کنم . . . در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | ||||||||||||
| |
| | #116 | |||||||||||
| سلام دوستِ خوبم. ممنون از همراهی و حضورِ قشنگت. ایشالا اگه خدا بخواد خودم شهریور ماه برات تولّد میگیرم. آرزوهایِ قشنگت، آرزومه. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() زندگی شاید آن لبخندی ست، که دریغش کردیم من دلم می خواهد، قدر این خاطره را ، دریابیم زندگیت پر از عشق و آرامش... در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. | |||||||||||
| |
| | #117 | ||||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
| نقل قول:
خوشحالی شما آرزوی ماست آشنایی تصادف است و جدایی قانون | ||||||||||||
| |
| 5 کاربر از پست زندگی جاریست سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نغمه, تولد |