![]() |
| | #1 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 1,133
سپاس شده 687 در 70 پست
درجه: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "انجمن فرهیختگان ایران"... یادش بخیر! هرچند فرهیختگان یک شخصیت حقیقی نبود تا در این تاپیک ازش یاد بشه، اما از اونجا که این تاپیک از فرهیختگان در ذهنم به یادگار مونده، و می دونم که خیلی از اعضای کنونی اینجا، بخشی از گذشتشون رو در فرهیختگان گذروندن، مناسب دیدم که اولین پست رو با یاد فرهیختگان شروع کنم. اون روزها این تاپیک رو خیلی دوست می داشتم و جاش رو اینجا خالی دیدم. با اجازهء مهران عزیز که می دونم خودش هم یکی از دوستداران فرهیختگان هست، تاپیک رو می استارتم! یاد تمام روزهای تلخ و شیرین که در فرهیختگان و در کنار دوستای خوب مجازی (از جمله مهران عزیز) گذروندم بخیر... امیدوارم که با این تاپیک اسباب آزردگی خاطر اعضای محترم نشم و ما بقی پستهای تاپیک، روال معمول خودش رو طی کنه. --------------------------------------- پاورقی (حرف اول!!): هدف از بنا کردن تاپیک، یاد کردن از عزیزانی هست که روزگاری در کنار ما بودن اما امروز جایشان میان ما خالیست... | |||||||||||
| | |
| 29 کاربر از پست ققنوس سپاس کرده اند . | *Bahar*, A.R-KH-A, AmirReza, artificer_777, atoosa, christian, crystal, Epsilo0on, HaMsAyEh, Iran-1, Life In Mars, Mehran_Setup, naghmeirani, parikoochooloo, Parse, pesar-mashhadi, Princess, raheleh.a, setayesh, shookoolat, taraneh20, مرمر, Yaghoote Sorkh, آتيش, الهام, تیام, خانومی, دختری از شمال, سوگند |
| | #2 | |||||||||||
| مدیرکل سایـت ![]()
سپاس ها: 12,277
سپاس شده 4,740 در 773 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | هی جوونی چه خاطراتی بود هیچ وقت یادم نمیره ، دیگه معتادش شده بودم که گفتن تعطیل است ! ![]() دلم براش تنگ شده ، واسه همه ... ققنوس عزیز ممنون از تاپیک قشنگت ![]() | |||||||||||
| | |
| 23 کاربر از پست Mehran_Setup سپاس کرده اند . |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر پویــــــــــا ![]()
|
چقدر دلم برای اون روزها تنگ شده... چه دوستی های ساده و خوبی کنار هم داشتیم. تقریباً از تعطیل شدن فرهیختگان از بچه ها درست و حسابی خبری ندارم. دلم واسه شب هایی که به زور چشم هام رو باز نگه می داشتم تا تو کافه نادری کنار بقیه باشم و باهاشون حرف بزنم تنگ شده... واسه همه... همه چیز... همه ی آدم هاش!!! حتی دلم واسه این شکلک ( ) هم تنگ شده ...
| |||||||||||
| | |
| 21 کاربر از پست parikoochooloo سپاس کرده اند . |
| | #4 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
سپاس ها: 3,374
سپاس شده 5,413 در 1,193 پست
درجه: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
یادش بخیر احسان کافری اولین اعتراض که به من کرد نوشت پسرم یعنی اینکه بزرگتره واینا . منم اعتراض کردم که چی داری میگی . بعدش معذرت خواست . دیدم خیلی ادم خوبیه دیگه خودم بهش میگفتم پدر . ایشالا هر جا که هست سلامت باشه . هستی من, نفس نفس مال تو تمامِ من ,عیـــــدی هر سال تو | |||||||||||
| | |
| 18 کاربر از پست Iran-1 سپاس کرده اند . |
| | #5 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,743
سپاس شده 32,705 در 6,748 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
من خیلی دلم برای کافری تنگ شده یعنی خبلــــــــــــــــــــی:g ij:
| |||||||||||
| | |
| 19 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #6 | |||||||||||
| کاربر پویــــــــــا ![]()
سپاس ها: 2,542
سپاس شده 3,749 در 861 پست
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام من نمی دونم که چه بلایی سر فرهیختگان اومد و چی شد که این جدائیها پیش اومد ولی هر زمانی که یه اتفاق مشابه رو میبینم فقط میتونم بگم که تو دنیای مجازی متاسفانه اولش یه عده یه جا جمع میشن ، اولش همه با هم خوبن ، همه خیلی همدیگرو دوست دارن ، اونقدر به هم نزدیک میشن که خیلی کارهاشون رو با اومدن توی اون جمع هماهنگ میکنن ولی بعدش یه اتفاق که خیلی هم ممکنه اهمییت چندانی نداشته ولی یه نفر با بزرگ کردن اون جریان همه رو به جون هم میندازه و کم کم جمع به هم میخوره ولی اون چیزی که برای من قابل توجه هستش اینه که دوستی های مجازی هم از درجه و اعتبار خاصی دارن اون دوستیهای با ارزش هستن که بعد از این بحران هم همچنان ادامه داشته و همچنان پا برجا هستن حالا واقعا نباید به یاد گذشته غصه خورد که فرهیختگان چنین بود و چنان ... به نظر من هر کدوم شما ها که اون جمع رو دوست داشتین هنوز هم میشه که تو فرزانگان چنین جمعی رو دوباره دور هم ببینید مگه زمان شروع فرهیختگان چه چیز خاصی بود که فرزانگان نمی تونه داشته باشه؟ به امید روزهای گرم و صمیمی goll-68 | |||||||||||
| | |
| 17 کاربر از پست Princess سپاس کرده اند . |
| | #7 | |||||||||||
| عضو پویا ![]()
| اره یادش بخیر بچه ها بیشتر با ذوق و شوق میامدن دور هم عالمی داشتیمااااااااااااا ![]() Hi Every Body | |||||||||||
| | |
| 13 کاربر از پست christian سپاس کرده اند . |
| | #8 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
| ![]() ویرایش توسط AmirReza : 31-08-2011 در ساعت 04:50 PM | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست AmirReza سپاس کرده اند . |
| | #9 | |||||||||||
| يادش بخيرچه روزاي خوبي بود.اون موقع بيشتر فعاليت داشتم با همه دوس بودم. يادش بخير من و هميچ و خانومي و ... اساتيد اسپم تو پروفايل و اسكادران فرهيختگان بوديم يادش بخير شروين پيرهايد زهرا خانوم و ....... ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| | |
| 9 کاربر از پست Dream Boy13 سپاس کرده اند . |
| | #10 | |||||||||||
سپاس ها: 7,519
سپاس شده 8,458 در 1,846 پست
درجه: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | من اونجا نبودم ولی یادش بخیر... جون هرکی دوس دارین تو مسابقه رقص شرکت نکنین آبروی هر چی رقاصو ایرونیه بردین!!! این روزها میگذرند... اما من از این روز ها نمی گذرم... ![]() | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست آتيش سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| یاد, دوستداران, رفتگان |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |