![]() |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
سپاس ها: 80,909
سپاس شده 23,221 در 8,083 پست
درجه: 244 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | وای چقدر آیه که باید دوباره تکرار شود در کتابت اندیشه من از تو. چقدر داستان که باید از کردارهای زلیخایی به بریدگی دستها سوگند یاد کنند.. نام... دوست دارید شما را با چه اسمی صدا کنند ؟ انگیزه حضورت به این انجمن ...؟ دوستی که شما را بدین مکان خوانده ؟؟ جمله ای در خور شخصیت شما ؟؟ | |||||||||||
| | |
| 67 کاربر از پست *Bahar* سپاس کرده اند . | *Masood*, ..., 1359 jseweld@yahoo.com, 30na, A.H.M.A.D, afro0z, alina, arpak, asalazadeh27, atoosa, azab, ☻♠☺☻♠☺☼, behruz, boyes dont cry, Broken Angel, christian, DMOHAMAD, donya., ehsanred16, farzaneh-f, Freshness silent, ghazaal, HaMsAyEh, hdgdh, JỠJỠ, Kati Tavakoli, Laya, Mehran_Setup, mohaddese, ms007, Nasti436, negar*, ParisaS, parsa_JoOn, Paternal Love, rabin_huood, raheleh.a, real-fighter, reza_king98, RoNikA, S I N A, saeedmousavi, setare.blue, Shabnamm48, shookoolat, Sinaaa joon, sokot, Stone Heart, Tak Pesar, tarane4, فلاح, مرجان دریایی, هميشه سبز, هانیه, کله بدون پاچه, کرشمه, yasi, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, آیسان, امیدمحرابی, امیر محمد, باقر, تیام, خانومی, داريوش |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر حرفـــــــــه ای ![]()
سپاس ها: 80,909
سپاس شده 23,221 در 8,083 پست
درجه: 244 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دوستان قديمي كه منو ميشناسن براي كساني كه جديد عضو شدند و ميشن من بهار هستم براي آشنائي با دوستان عزيز و ياد گرفتن چيزائي كه نميدونم اومدم دوستان معرف من زيادند عشق،يعني اينكه ما باور كنيم يك دل ديگر ارادتمند ماست | |||||||||||
| | |
| 30 کاربر از پست *Bahar* سپاس کرده اند . | *Masood*, ..., 30na, alina, Artman, atoosa, behruz, boyes dont cry, Broken Angel, dead_boy, Mehran_Setup, mohaddese, Mohsen.a, mohsen_24, Morteza66, negar*, ParisaS, , rezared27, setare.blue, shookoolat, sokot, Stone Heart, هادی ناصح, کرشمه, yasi, انعکاس, باقر, تیام |
| | #3 | |||||||||||
| مدیر تالار علوم ورزشی ![]()
| با عرض سلام وخسته نباشی به همگی من مسعود هستم اومدم اینجا تا چیزی که نمی دونم یاد بگیرم واز جامعه شلوغ به دور باشم | |||||||||||
| | |
| | #4 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 52
سپاس شده 33 در 5 پست
درجه: 2 ![]() |
همچنان پیر و مستم .. مست آمدم ای پیر که مستانه بمیرم برای انان که تازه می ایند زمان و دست ستمکار روزگار اثرت را پاک میکند تا خودت هم باورت نشود روزی بودی اینجا و یا هر کجای دیگر.. | |||||||||||
| | |
| | #5 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,743
سپاس شده 32,705 در 6,748 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
منم خودمم ![]() معرفی میخوام ایا؟ | |||||||||||
| | |
| | #6 | |||||||||||
| همكار مديرتالار مهندسي برق ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 نام کاربري قبلي : ELEC.eng.m محل سکونت: شهر پارازیت ها
سپاس ها: 21,435
سپاس شده 20,293 در 6,095 پست
درجه: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست Epsilo0on سپاس کرده اند . |
| | #7 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,743
سپاس شده 32,705 در 6,748 پست
درجه: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | به من چه؟خب میخواستی بشناسی ![]() منم نمیشناسمت خب | |||||||||||
| | |
| 10 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #8 | |
| مهمان
| نقل قول:
) فرار کردند و به فروم اومدندحرف هاشو جدی نگیرید ![]() تو خودت پاکستانی هستی , بعد رفتی به اونا کمک کنی؟ ![]() یوگی هم خودتی ![]() خوش اومدی عزیزم | |
|
| 5 کاربر از پست سپاس کرده اند . |
| | #9 | |
| مهمان
| نقل قول:
پس تو چی هستی؟ ![]() برو پاهاتو بشور خفه شدم بی بخلم دیگه | |
|
| 4 کاربر از پست سپاس کرده اند . |
| | #10 |
| مهمان
| |
|