![]() |
| | #41 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
تاریخ عضویت: Jan 2011 محل سکونت: .............. مدرک تحصیلی : مهندسی مواد و متالورژی
سپاس ها: 2,887
سپاس شده 4,040 در 1,889 پست
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | درخواست کمک از بچه ها ی تالار مواد : بچه ها در پی آرشیو بندی مقالات تالار من مقالات تالار سرامیک و متالورژی صنعتی رو تا اینجا دونه دونه مطالعه کردم و شماره گذاری کردم در بالای هر تالار یه تاپیک آرشیو مقالات هست هر 10 مقاله در یک پست داخل آرشیو قرار میگیره می خوام ببینم کسی می تونه تو این کار کمکم کنه و مقالاتی که شماره گذاری کردم رو تو آرشیو لینکشو قرار بده ؟ اگه کسی مایل هست بگه که مقاله ی شماره چند تا چند رو لینکشو میذاره تو آرشیو یک توضیح دیگه اینکه لینکه مقالات با اندازه ی قلم 4 و بولد شده قرار میگیره و فواصل بین لینک ها هم 2 خط است برای حفظ ظاهر تاپیک این موارد رو رعایت کنید بهتره پیشاپیش ممنون از همکاریتون نیستم | |||||||||||
| | |
| کاربر روبرو از پست negar* سپاس کرده است . |
| | #42 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
تاریخ عضویت: Jan 2011 محل سکونت: .............. مدرک تحصیلی : مهندسی مواد و متالورژی
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | الان تالار متالورژی صنعتی 91 مقاله داره تا مقاله ی 10 رو خودم لینک دادم 80 تا مقاله مونده که لینک بدیم تالار سرامیک هم حدود 20 تا مقاله اش هنوز لینک داده نشده تالار متالورژی استخراجی هم تازه الان میخوام شروع کنم شماره گذاریه مقالاتش و مرتب کردن مطالبش نیستم | |||||||||||
| | |
| | #43 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 242
سپاس شده 233 در 112 پست
درجه: 4 ![]() ![]() ![]() |
اگه خیلی عجله ندارید من کمکتون میکنم... آرشیو تالار صنعتی رو... خدایا، بهترین تقدیر را نصیب دوستانم کن تا همیشه لبخندشان نصیب من باشد... ویرایش توسط ho3in.s : 19-02-2011 در ساعت 03:24 PM | |||||||||||
| | |
| کاربر روبرو از پست ho3in.s سپاس کرده است . |
| | #44 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نحوه ی کار 1 - به [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ]مراجعه کنید 2 - در کادر پایین که مکان پست دادن است ابتدا تیتر مقاله به همراه شماره ی مقاله را کامل کپی کرده و در این قسمت پست نمایید 3 - حال متنی را که پست کردید انتخاب کنید و اندازه ی آنرا را به 4 تغییر دهید و دکمه ی B را نیز برای ضخیم تر شدن بزنید 4 - حال آدرس مقاله ی مورد نظر را کپی کنید و بعد دوباره به صفحه ی پستی که می خواهید بدهید مراجعه کنید 5 - حال دکمه ای که حاوی یک کره ی زمین به همراه زنجیر زیر آن است انتخاب کرده و ادرش مقاله را در ان پیست کنید توجه : الان شما یک مقاله لینک داده اید و هر 10 مقاله را در یک پست قرار دهید بعد از لینک دادن یک مقاله 2 خط فاصله گذاشته و لینک مقاله ی بعدی را بدهید تصویری از لینک دادن نیستم | |||||||||||
| | |
| | #45 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ممنون تا کی می تونید انجام بدید ؟ واضح بود توضیحات ؟ نیستم | |||||||||||
| | |
| | #46 | |||||||||||
سپاس شده 233 در 112 پست
تا دوشنبه همه تالار صنعتی رو انجام میدم... خوبه؟
خدایا، بهترین تقدیر را نصیب دوستانم کن تا همیشه لبخندشان نصیب من باشد... | |||||||||||
| | |
| | #47 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | آره عالیهههههههههههه ![]() ممنون نیستم | |||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست negar* سپاس کرده اند . |
| | #48 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
درجه: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | خبر خبر خبر شکل خالی گذاشتن آزاد فقط تو تاپیک های تخصصی به هیچ عنوان اسپم نشه ممنون از همه نیستم | |||||||||||
| | |
| | #49 | |||||||||||
سپاس شده 233 در 112 پست
سپاس...
خدایا، بهترین تقدیر را نصیب دوستانم کن تا همیشه لبخندشان نصیب من باشد... | |||||||||||
| | |
| | #50 | |||||||||||
|
بابا دمتون گرم کلی تالار رو به راه شده. راستی اینهایی که ایجاد نشده بخاطر همون مساله ی حد نصابه؟ | |||||||||||
| | |
| کاربر روبرو از پست Mossit سپاس کرده است . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مواد, پاتــــوق, بچه |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |