![]() |
| | #1 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 333
سپاس شده 603 در 89 پست
درجه: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
باسلام خدمت دوستان وسروران گرامی دراین تاپیک میتوانیدسؤالات ومشکلاتی خودرادرزمینه تعمیرات لوازم صوتی وتصویری اعم از: 1)انواع تلویزیون 2)انواع ضبطهای تک کاست ودو کاست خانگی 3)انواع دستگاههای پخش سی دی خانگی 4)دستگاههای پخش ماشین وانواع سی دی ماشین 5)نحوه نصب انواع پخش برروی انواع خودرو اگراحیاناسؤالی راهم بلدنبودم سؤال کرده حتماپاسخگو خواهم بود. باتشکر | |||||||||||
| | |
| | #2 | |||||||||||
| یـار آشـــــــــــــنـا ![]()
|
سلام پیمان جان یک سوال داشتم ازت : من یک TV دارم یکدفعه خاموش شد دیگه روشن نشد ، سیم برقشو چک کردم سالم بود بنظرت از خازن هاشه یا چیز دیگه ای میتونه باشه . راستی هارد هم بلدی تعمیر کنی ؟ یک هارد 160 دارم وقتی وصلش میکنم مینویسه ، هارد دیسک فایلور ، دادم تعمیر گاه درستش کردن ولی بعد از چند روز دوباره همینجوری شد . ممنون خداوندا آرزویم بزرگ و دلم کوچک است تو به بزرگی و جلالی که داری برآورده اش کن. | |||||||||||
| | |
| 6 کاربر از پست Petrose سپاس کرده اند . |
| | #3 | ||||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 333
سپاس شده 603 در 89 پست
درجه: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
قطعا سیم برق نیست....کاش مدل تلویزیون ،اینچ ومارک دستگاه روهم میگفتید برای عیب یابی تلویزیون ضروریه نمیدونم قطعات داخلی تلویزیون رو میشناسید یانه؟اما به احتمال زیادptc خراب شده فیوز رو چک کنید اگه سوخته 99%خرابی PTC هست PTCرو از مدار خارج کنید وتکان دهید اگه مثل جقجقه صدا کرد خرابه وگرنه عیب PTC نیست واسه عیوب دیگه مدل ومارک واینچ دستگاه رو باید بدونم ############################################## نه من سخت افزار تعمیر نمیکنم | ||||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست peyman2133 سپاس کرده اند . |
| | #4 | |||||||||||
|
مدل : سامسونگ 24 اینچ flatron ممنون میرم چک میکنم خداوندا آرزویم بزرگ و دلم کوچک است تو به بزرگی و جلالی که داری برآورده اش کن. | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست Petrose سپاس کرده اند . |
| | #5 | ||||||||||||
| مدیرفنی و مدیر انجمن ها ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 محل سکونت: S o l i t u d e مدرک تحصیلی : مترجمی
سپاس ها: 12,351
سپاس شده 5,578 در 913 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
تاپیک بسیار مفیدیه، سپاس هارد بعد از سوختن فقط به اندازه جابجایی اطلاعات کار کنه خیلی خوبه. اصلا قصد تعمیر به هدف استفاده مجدد نداشته باشید مگر این که نو باشه و گارانتی داشته باشه. به ویژه اگر هارد صدا (نویز) پیدا کرده و مانند یک دیسک لنگ است ( صدا بسامد دارد) دیگر کارایی ندارد. سرعت پایین، عدم پایداری، خراب کردن نرم افزار و ویندوز و سوختن مجدد آن، ویژگیهای همیشه همراهش میشن. شاد باشید هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | ||||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . |
| | #6 | ||||||||||||
| نقل قول:
پس دیگه امیدی نیست به درست شدنش ؟ خداوندا آرزویم بزرگ و دلم کوچک است تو به بزرگی و جلالی که داری برآورده اش کن. | ||||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست Petrose سپاس کرده اند . |
| | #7 | ||||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
(تاثیر صدای مزمن بر مغز در حد تاثیر صدای بلند ناهنجاره)، و هم این که کارایی نداره، هارد باید در 7500 دور بر دقیقه کار کنه، یعنی با کمترین ناهنجاری این عدد کاهش پیدا می کنه، و سرعت سیستم کندتر خواهد شد. این صدا نشانه ای از لنگی و اصطکاک هست، در نتیجه کارکردی کند و نامطمئن دارد. با برخورد هد با سطح دیسک نیز ممکنه دیتای روی دیسک غیرقابل استفاده بشه. ظرفیت های بالاتری که در دسترس هست. تاریخ ساخت یا تاریخ گارانتی روی هارد نوشته شده، میشه براورد کرد که چقدر کار کارده. هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | ||||||||||||
| | |
| 6 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . |
| | #8 | |||||||||||
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام یه دست اسپیکر کنترلی کامپیوتر مشکل پیدا کرده، سه قطعه رو تعمیر کار نشون کرده که عیب احتمالی از این ها باشه خود قطعه ها گیر نمیاد، با جانشینی قطعه مشابه یا راه دیگه ای میشه درستش کرد؟ قطعه ها؛ پایه pt2258 10*2 پایه hef 4066bp 7*2 45580 4*2 پایه خودم نفهمیدم کدومش احتمالش بیشتره یا اینا مربوط به بخش کنترل هست یا ولوم. ------------------------------------------------------------------------------------ امروز بازش کردم، مشکل اینه که همین که به برق وصل شه صدای نویز داره. قسمت ال سی دی و دکمه هاش رو هم ارتباطش رو قطع کردم باز نویز وجود داشت. اون قطعه ها سالم به نظر می رسید! و یه تعمیر کار گفته بود مشکل دارن. روشی برای تست هست؟ خازن و مقاومت ها تغییری نداشتند. انگاری بیشتر مشکل اینه که جریان زیادی وارد مدار خروجی میشه . . هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. ویرایش توسط Parse : یک روز پیش در ساعت 08:10 PM | |||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| لوازم, وپاسخهای, وتصویری, پرسش, انواع, تعمیراتی, صوتی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |