فرزانگان

بازگشت   فرزانگان > انجمن فنی مهندسی > مهندسی کشاورزی > باغبانی

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-12-2011   #31
مدیر تالار مهندسی کشاورزی
امتیازها: 115,908, سطح: 1 امتیازها: 115,908, سطح: 1 امتیازها: 115,908, سطح: 1
درجه کامل شده: 99% درجه کامل شده: 99% درجه کامل شده: 99%
فعالیت: 99% فعالیت: 99% فعالیت: 99%

Broken Angel آواتار ها

نام کاربري قبلي : Saze Shekasteh
مدرک تحصیلی : هنوز نگرفتم دارم ميگيرم .... در آينده دكترا!!!
سپاس ها: 19,208
سپاس شده 22,293 در 5,143 پست
درجه: 231
Broken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond reputeBroken Angel has a reputation beyond repute

نشان ها

Broken Angel به Yahoo ارسال پیام
گل

بامبو فقط برای تزئین نیست

با این که بامبو یک گیاه بومی آسیا می باشد اما امروزه در سرتاسر نقاط دنیا می توان آن را به راحتی پیدا کرد.
بامبو علی رغم قد بسیار بلندی که دارد به عنوان یک درخت در نظر گرفته نمی شود؛ در حقیقت این گیاه دائمی چوبی شکل، متعلق به خانواده ی گیاهان علفی می باشد و بلندترین علف جهان محسوب می شود!
از زمان های قدیم، قسمت های مختلف گیاه بامبو برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شده است؛ چرا که دارای خاصیت درمانی متفاوتی بوده است.
فواید برگ بامبو برای سلامتی

لیستی که در ادامه آمده است برخی از فواید سلامتی بامبو را برمی شمارد:

بامبو برای درمان اختلالات معده:
گفته می شود که برگ های بامبو به کشیدگی طبیعی ماهیچه های معده و پیشرفت و بهبود فعالیت معده کمک می کند. از این رو برگ های بامبو برای درمان سوءهاضمه و دیگر مشکلات گوارشی سودمند است. علاوه بر این، خاصیت آنتی اسپاسمودیک (ضد انقباض و تشیج) بامبو می تواند به تسکین اسپاسم ها و انقباضات روده و معده کمک کند و به موجب آن اسهال را نیز درمان نماید.
بامبو برای درمان اختلالات مربوط به قاعدگی:
خاصیت قاعدگی آوری بامبو می تواند به بهبود و تنظیم دوران عادت ماهیانه کمک کند. در نتیجه بامبو ممکن است به درمان دوره های نامنظم قاعدگی کمک کند.

بامبو برای درمان اختلالات ریوی:
خاصیت آنتی اسپاسمودیک برگ های بامبو می تواند به درمان انقباضات لوله ی تنفسی کمک کند. از این رو این گیاه برای بیماران مبتلا به آسم مفید است. بامبو انقباضات مربوط به نایژه ها و همچنین تنگی تنفس را درمان می کند.
بامبو برای درمان کرم های روده ای:
این باور وجود دارد که خاصیت میکروب کشی بامبو می تواند به کشتن کرم ها و انگل های روده کمک کند. جوشانده ی برگ بامبو برای تخلیه ی انگل ها و کرم ها مفید است.
بامبو برای درمان زخم ها:
بامبو می تواند به تمیز کردن و التیام بخشیدن زخم ها به وسیله ی تقویت سیستم گردش خون کمک کند. از این رو برای درمان زخم ها مفید است.
Broken Angel آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر از پست Broken Angel سپاس کرده اند .
قدیمی 09-12-2011   #32
کاربر انجـــــمن
امتیازها: 9,528, سطح: 1 امتیازها: 9,528, سطح: 1 امتیازها: 9,528, سطح: 1
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

sepehr2222 آواتار ها

سپاس ها: 1,368
سپاس شده 2,964 در 597 پست
درجه: 30
sepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond reputesepehr2222 has a reputation beyond repute

مرسی جالب بوووووووود
قدیمی 11-12-2011   #33
یار همیشــــــــگی
امتیازها: 28,833, سطح: 1 امتیازها: 28,833, سطح: 1 امتیازها: 28,833, سطح: 1
فعالیت: 6% فعالیت: 6% فعالیت: 6%

OMID91 آواتار ها

نام کاربري قبلي : nice29
مدرک تحصیلی : مکانیک
سپاس ها: 4,990
سپاس شده 11,104 در 1,743 پست
درجه: 117
OMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond reputeOMID91 has a reputation beyond repute
OMID91 به Yahoo ارسال پیام
گل

نقل قول:
نوشته اصلی توسط broken angel نمایش پست ها
خدا و درخت بامبو

روزی تصمیم گرفتم که دیگر همه چیز را رها کنم. شغلم ‏را، دوستانم را، زندگی ام را!

به جنگلی رفتم تا برای آخرین بار با خدا ‏صحبت کنم. به خدا گفتم: آیا می‏ توانی دلیلی برای ادامه زندگی برایم بیاوری؟
و جواب ‏او مرا شگفت زده کرد.
او گفت : آیا درخت سرخس و بامبو را می بینی؟
پاسخ دادم : بلی.
فرمود: ‏هنگامی که درخت بامبو و سرخس راآفریدم، به خوبی ازآنها مراقبت نمودم. به آنها نور ‏و غذای کافی دادم. دیر زمانی نپایید که سرخس سر از خاک برآورد و تمام زمین را فرا ‏گرفت اما از بامبو خبری نبود. من از او قطع امید نکردم. در دومین سال سرخسها بیشتر ‏رشد کردند و زیبایی خیره کننده ای به زمین بخشیدند اما همچنان از بامبوها خبری نبود. ‏من بامبوها را رها نکردم. در سالهای سوم و چهارم نیز بامبوها رشد نکردند. اما من ‏باز از آنها قطع امید نکردم. در سال پنجم جوانه کوچکی از بامبو نمایان شد. در ‏مقایسه با سرخس کوچک و کوتاه بود اما با گذشت 6 ماه ارتفاع آن به بیش از 100 فوت ‏رسید. 5 سال طول کشیده بود تا ریشه ‏های بامبو به اندازه کافی قوی شوند.. ریشه هایی ‏که بامبو را قوی می‏ ساختند و آنچه را برای زندگی به آن نیاز داشت را فراهم می ‏کرد.
‏خداوند در ادامه فرمود: آیا می‏ دانی در تمامی این سالها که تو درگیر مبارزه با ‏سختیها و مشکلات بودی در حقیقت ریشه هایت را مستحکم می ‏ساختی. من در تمامی این مدت ‏تو را رها نکردم همانگونه که بامبوها را رها نکردم.
‏هرگز خودت را با دیگران ‏مقایسه نکن. بامبو و سرخس دو گیاه متفاوتند اما هر دو به زیبایی جنگل کمک می کنن. ‏زمان تو نیز فرا خواهد رسید تو نیز رشد می ‏ کنی و قد می کشی!
‏از او پرسیدم : من ‏چقدر قد می‏ کشم.
‏در پاسخ از من پرسید: بامبو چقدر رشد می کند؟
جواب دادم: هر ‏چقدر که بتواند.
‏گفت: تو نیز باید رشد کنی و قد بکشی، هر اندازه که ‏بتوانی...

درووووووووووووووود بر نفیسه ی عزیز...
همه مطالب آموزنده بودند ،ودر این قسمت اوج لذتم را از نوشته ات بردم...
ممنون...
[برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ]
OMID91 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از پست OMID91 سپاس کرده اند .
قدیمی 11-12-2011   #34
دوســـــت جــدیــد
امتیازها: 3,102, سطح: 1 امتیازها: 3,102, سطح: 1 امتیازها: 3,102, سطح: 1
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

Phyto آواتار ها

سپاس ها: 229
سپاس شده 589 در 159 پست
درجه: 8
Phyto is a name known to allPhyto is a name known to allPhyto is a name known to allPhyto is a name known to allPhyto is a name known to allPhyto is a name known to all

Phyto آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از پست Phyto سپاس کرده اند .
قدیمی 14-12-2011   #35
یـار آشـــــــــــــنـا
امتیازها: 12,830, سطح: 1 امتیازها: 12,830, سطح: 1 امتیازها: 12,830, سطح: 1
فعالیت: 1% فعالیت: 1% فعالیت: 1%

afshin_ss آواتار ها

سپاس ها: 2,495
سپاس شده 2,644 در 567 پست
درجه: 28
afshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond reputeafshin_ss has a reputation beyond repute

چه بامبو های با نمکی چقد بامزه است مامان من عاشق بابموهاشه فک کنم باید بگم بیاد اینجارو بخونه

ولی این فایتر عجب ماهیه سگ جونیه ها تو هر جایی که مایع باشه زندگی می کنه!!!
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
گياهخيزران, پرورش, بامبو

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش