![]() |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 | ||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
| نقل قول:
تو کره از یه چیزی به اسم xps panel استفاده میکردن. یه لایه اسفنجی اما سفت و محکم بود که بین دوتا دیوار میذاشتن يكي از دوستان كه داره یه خونه برا خونه میسازه و الان دقیقا تو مرحله دیوارای کناریه تو فکر آجر سفاله با یه لایه 3dpanel نازک روش... | ||||||||||||
| | |
| 2 کاربر از پست yasaman سپاس کرده اند . |
| | #12 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 20
سپاس شده 13 در 7 پست
درجه: 2 ![]() | ممنون از راهنماییتون پس من هم احتمال زیاد از همون یونولیت بین دو تیغه استفاده کنم فکر کنم عملی تر باشه دو تیغه 10 سانتی سفال و یک یونولیت 5 سانتی وسط یکی از دوستان میگفت که میتونی بجای یک لایه یونولیت 5 سانتی از دو لایه 2.5 سانتی استفاده کنی و یکی رو عمودی بچینی و دیگری رو افقی تا درزها رو هم بپوشونه منم الان تو مرحله دیوار چینی هستم راستی مگه شما کره هم بودین؟ بازم از کمکتون ممنون (البته بازم برای چیزای دیگه تو پست های مربوطه حتما مزاحمتون میشم) | |||||||||||
| | |
| کاربر روبرو از پست babaktarjoman سپاس کرده است . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مصرف, پیشنهادی, بهینه, روش, سوخت, ساختمان, سازی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |