فرزانگان

بازگشت   فرزانگان > انجمن فنی مهندسی > مهندسی کامپیوتر > آموزش و ترفند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی 29-10-2010   #1
مدیر بازنشسته
امتیازها: 65,267, سطح: 1 امتیازها: 65,267, سطح: 1 امتیازها: 65,267, سطح: 1
درجه کامل شده: 99% درجه کامل شده: 99% درجه کامل شده: 99%
فعالیت: 0% فعالیت: 0% فعالیت: 0%

somayemo2 آواتار ها

سپاس ها: 13,677
سپاس شده 12,597 در 5,250 پست
درجه: 127
somayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond repute
ico چه طور با Skype کار کنیم؟

در مقاله قبل یاد گرفتیم در اسکایپ اکانت بسازیم. حال وقت آن است که بیاموزیم چه طور با اسکایپ کار کنیم!
در اسکایپ Sign in کنید. برای صحبت کردن با دوستانتان باید آنها را پیدا کنید. به این صورت که از ابزارهای سمت چپ، روی گزینه New کلیک و New Contact را انتخاب کنید. (برای بزرگتر دیدن تصاویر حتما روی آنها کلیک کنید)

[برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ]

سپس تصویری مانند زیر باز خواهد شد. اسم، آی دی اسکایپ و یا ایمیل دوستتان را وارد کنید و find را بزنید تا دوستتان را بیابید. توجه داشته باشید دوستتان حتما باید اسکایپ را دانلود کرده و در آن پروفایل ساخته باشد.

[برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ]

بعد از آنکه فرد مورد نظرتان را پیدا کردید، روی گزینه Add Contact کلیک کنید تا به لیست دوستانتان اضافه شود.
برای مثال من یک پروفایل اسکایپ برای قسمت ICT تبیان ساختم و اسم خودم را مطابق روش بالا به لیست دوستان تبیان اضافه کردم. اگر روی اسم فردی که می خواهید با او صحبت کنید، یک بار کلیک کنید تصویری مانند زیر برایتان باز می شود.

مطابق شکل بالا دو گزینه سبز رنگ، زیر توضیحات اکانت فرد مورد نظر قرار دارد. اگر سیستم شما مجهز به دوربین است و می خواهید تصویرتان را هم بفرستید روی گزینه video call و در غیر این صورت روی call کلیک کنید.
فرد مورد نظر اگر آنلاین باشد، صفحه ای مانند زیر برایش باز می شود که در صورت تمایل می تواند به آن پاسخ بدهد.

گزینه اول از سمت چپ ارتباط صوتی ست. گزینه وسط ارتباط صوتی و تصویری ست و گزینه ی آخر قطع تماس است.
بهترین بهترین من

somayemo2 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از پست somayemo2 سپاس کرده اند .
قدیمی 29-10-2010   #2
مدیر بازنشسته
امتیازها: 65,267, سطح: 1 امتیازها: 65,267, سطح: 1 امتیازها: 65,267, سطح: 1

somayemo2 آواتار ها

سپاس ها: 13,677
سپاس شده 12,597 در 5,250 پست
درجه: 127
somayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond reputesomayemo2 has a reputation beyond repute
ico Skype و ریزه کاری هایش!

خب! بیایید آموخته هایمان را مرور کنیم. با [برای مشاهده لینک و عکس ها ابتدا باید عضو شوید سپس از تمامی امکانات استفاده نمایید. ] آشنا شدیم، در آن پروفایل ساختیم و یک تماس تلفنی هم برقرار کردیم!
امروز می خواهیم وارد جزئیات شویم و بقیه امکانات این نرم افزار را معرفی کنیم...

هنگام مکالمه صفحه ای مانند شکل بالا خواهید داشت. (برای بزرگتر دیدن تصاویر حتما روی آنها کلیک کنید)

گزینه 1: با کلیک کردن روی این قسمت به مکالمه خاتمه می دهید.
گزینه 2: موقع صحبت کردن با دوستتان ممکن است بخواهید یک حرف در گوشی به کسی که کنارتان است بزنید! در این مواقع با دست جلوی دهنی تلفن رو میگیریم. با فعال کردن این گزینه میکروفن قطع می شود و صدای شما به آن طرف خط نمی رسد. پس با خیال راحت حرف در گوشی تان را بزنید!
گزینه 3: شما یک مکالمه صوتی را شروع کرده اید ولی وسط صحبت کردن نظرتان عوض می شود و می خواهید مکالمه ویدئویی هم داشته باشید. با فعال کردن این گزینه تصویرتان را برای دوستتان ارسال کنید.
گزینه 4: شکلک های مختلف مناسب با حالت های مختلف را می توانید از اینجا انتخاب کنید.
گزینه 5: از این قسمت می توانید اطلاعات مورد نظرتان را ذخیره و به صورت فایل برای دوستتان بفرستید.

شخصی سازی:

مرحله بعدی تنظیم کردن پروفایل و شخصی سازی اکانت است. مطابق تصویر زیر در باکس مشخص شده می توانید وضعیت تان (همان استت خودمان!) را بنویسید و از گزینه personalize مواردی که دوست دارید را اضافه کنید.

کمی ریزه کاری:

روی هر کدام از Contact های خود که راست کلیک کنید تصویری مانند زیر خواهید داشت. می توانید contact مربوطه را بلاک کنید، از لیست خود حذف کنید، اسمش را عوض کنید، زنگ بزنید و ... .

کار تمام است. از مکالمه تان لذت ببرید...

تهیه و تنظیم : فاطمه مجدآبادی
بهترین بهترین من

somayemo2 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از پست somayemo2 سپاس کرده اند .
قدیمی 17-10-2011   #3
عـــضو جدیـــد
امتیازها: 456, سطح: 1 امتیازها: 456, سطح: 1 امتیازها: 456, سطح: 1

سپاس ها: 0
سپاس شده 1 در 1 پست
درجه: 1
minamina is on a distinguished road
1

بسیار بسیار عالی توضیح داده شده بود ممنون موفق باشید
minamina آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر روبرو از پست minamina سپاس کرده است .
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
skype, کنیم؟, کار, طور

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش