![]() |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر پویــــــــــا ![]()
سپاس ها: 1,660
سپاس شده 2,234 در 795 پست
درجه: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ممکنه شما دوست عزیز در یکی از گرایش های مهندسی کامپیوتر تحصیل میکنید یا کرده اید و یا در آینده قصد چنین کاری را دارید .حال سوال من اینجاست کدام یک از گرایش های این رشته پرطرفدار شما را جذب نموده ؟ لطفا در این نظر سنجی شرکت کنید ... | |||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست n.alimi سپاس کرده اند . |
| | #2 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
|
برای نظر سنجی بهتر بود خودتون نظر سنجی میزدین و انواع گرایش هاشو نام میبردین تا کاربرا رای بدن | |||||||||||
| | |
| | #3 | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]()
|
این رشته در ابتدا تحت پوشش رشتهای به نام انفورماتیک و تحت نظر دانشکدههای ریاضی تدریس میشد. هم اکنون این رشته در اکثر دانشگاهها با عنوان مهندسی کامپیوتر و تحت نظر دانشکده فنی (یا مهندسی) ارائه میگردد. گرایشهای رشته مهندسی کامپیوتر و رده بندی تحصیلی آن در ایران به شرح زیر است: مقطع گرایشها ------------------------- کاردانی نرمافزار کارشناسی مهندسی نرمافزار مهندسی سختافزار مهندسی فناوری اطلاعات کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر مهندسی نرمافزار هوش مصنوعی مکاترونیک الگوریتمها و محاسبات مهندسی فناوری اطلاعات | |||||||||||
| | |
| | #4 | |||||||||||
درجه: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | |||||||||||
| | |
| | #5 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: همین دور و بر ! مدرک تحصیلی : همکلاسی دکطر کوردان
سپاس ها: 7,374
سپاس شده 2,714 در 866 پست
درجه: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
از نظر من که با آگاهی از قبل اومدم ، انجام پروژه های نرم افزاری . اما کامپیوتر هم مثل خیلی از رشته های دیگه ، آموخته های درسی با تجربه های کاری خیلی فرق میکنه . من صرفا برای اخذ مدرکش اومدم این رشته . وگرنه خودم خوب میدونم اون مواردی که مد نظر منه ، بیشتر از چند واحد که خوب و جامع بهش پرداخته نمیشه نیست . شما بهتره از اساتید و یا افرادی که بالای 5 سال سابقه کار دارند سوال کنید . موفق باشید . | |||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست آیسان سپاس کرده اند . |
| | #6 |
| مهمان
|
به نظره من بحث ساخت نرم افزار و فروشش بحثی هست که تو ایران ناکارآمد هست ( با توجه به عدم قانون کپی رایت ) ولی اگه نرم افزار رو برای فروش و ساخت برنامه های عالی نمیخواین , و سخت افزار و آی تی + شبکه بهترین ها هستند ( از نظره من ) |
|
| | #7 | |||||||||||
درجه: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
از بین گرایش های کامپیوتر کدومش برا خانم ها مناسب تره؟ یعنی اگه من نوعی بخوام یکی از شغل هایی که مربوط به این رشته س رو انتخاب کنم و ادامه بدم کدومش برام مناسب تره و بازارش بهتره؟ و در ضمن در برا موفقیت در اون شغل چه مراحلی رو باید دنبال کنم؟
| |||||||||||
| | |
| | #8 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: همین دور و بر ! مدرک تحصیلی : همکلاسی دکطر کوردان
سپاس ها: 7,374
سپاس شده 2,714 در 866 پست
درجه: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
من که چارت درسی نرم افزار و آی تت و سخت افزار رو دیدم ، تفاوتهای چندانی ندارند و شاید حدود 10-12 واحد متفاوت باشن ، و اونهم به این شکله اگر درسی در یک گرایش اجباریه در دیگری اختیاریه . چارت علوم کامپیوتر رو ندیدم . بنابراین هر شخص حقیقی یا حقوقی که قراره استخدام کنه زیاد به نوع مدرک توجه نمی کنه . چه بسا هستن فارغ التحصیلان رشته ریاضی و بویژه ریاضی کاربردی در این زمینه شاغل و حتی موفق هستن . محیط و نوع کار هم به جنسیت هیچ ربطی نداره تا اونجاییکه من میدونم . مگر اینکه بخواید در حد تکنسین استخدام بشید . باز هم تاکید می کنم مدرک شما تعیین کننده زمینه شغلی شما نیست و بسته به مهارت خودتون ممکنه در بانک اپراتور بشید ، یا در یه شرکت کامپیوتری مشغول کدنویسی بشید یا در آموزشگاهها تدریس کنید و یا زمینه های دیگری که من اطلاع ندارم . | |||||||||||
| | |
| | #9 | ||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
| نقل قول:
این گرایش ها مشکل دارند ؛ یعنی کمند و خلاصه : 1- تجارت الكترونيكي 2-سيستمهاي چند رسانه اي 3-مديريت سيستمهاي اطلاعاتي 4-امنيت اطلاعات 5- شبكه هاي كامپيوتري 6- مهندسي فناوري اطلاعات (it) من گزینه پنجمی رو انتخاب می کنم ، شبکه های کامپیوتری کلا بستر بزرگی برای فعالیت داره یعنی هر بخش از شبکه های کامپیوتری در صورت تخصص دانشجو می تونه درآمد زایی خوبی داشته باشه | ||||||||||||
| | |
| | #10 | |||||||||||
| عـــضو جدیـــد ![]()
سپاس ها: 0
سپاس شده 128 در 53 پست
درجه: 3 ![]() ![]() | | |||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مهندسی, کامپیوتر, کار, کدامیک, گرایش, ایران, بازار, تو, خوبی, داره؟ |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |