![]() |
| | #111 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
تاریخ عضویت: Oct 2010 محل سکونت: رو ویبره مدرک تحصیلی : سوم ابتدایی
سپاس ها: 0
سپاس شده 6,933 در 1,401 پست
درجه: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ممنونم ازت درسته
| |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست piton سپاس کرده اند . |
| | #112 | |||||||||||
| دوســـــت جــدیــد ![]()
سپاس ها: 571
سپاس شده 1,819 در 543 پست
درجه: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام ميتوني كمكم كني يكي از diskها وقتي اومدم بازش كنم يه پيغام اومد كه ويروس گرفته بايد فرمت كنم در غير اينصورت باز نمي شه ok دادم باز شد خاليه خالي بودخيلي داخلش اطلاعات داشتم ميشه كاري كرد كه برگردن؟
Christian ![]() | |||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست Raha&Christian سپاس کرده اند . |
| | #113 | ||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
تاریخ عضویت: Jun 2011 محل سکونت: تهران مدرک تحصیلی : دانشجوی کارشناسی
سپاس ها: 463
سپاس شده 1,765 در 253 پست
درجه: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
میتونید از ادرس زیردانلود کنید امیدوارم بدردتون بخوره اگر از بچگی به جای سیگار بهمون میگفتن مسواک ضرر داره، الان هیچکس دندون درد نداشت! همه دور هم جمع میشدیم و یواشکی مسواک میزدیم ![]() | ||||||||||||
| | |
| 6 کاربر از پست Darya_m سپاس کرده اند . |
| | #114 | |||||||||||
| همکار مدیر تالار تاریخ ![]()
سپاس ها: 23,554
سپاس شده 32,406 در 6,683 پست
درجه: 335 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | من اگه نخوام آرشیو چت هام تو ایمیلم ذخیره بشه باید چیکار کنم؟ الان فولدر conversations پُره رفتم تو تنظیمات مسنجر آپشن،تیکش رو برداشتم ولی باز هم چت هام ذخیره میشه | |||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #115 | |||||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
درجه: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
نقل قول:
گزینهno.do not save any of my massages راانتخاب کردید وapplyکردید بازهم مسیجهارو سیو میکنه؟ ![]() clear archive nowرو هم بزنید قاعدتا پیامهای قبلیو پاک میکنه فکرنمی کنم اگر همه اینکارهارو انجام داده باشید مشکلی باشه ![]() عجیبه اگر از بچگی به جای سیگار بهمون میگفتن مسواک ضرر داره، الان هیچکس دندون درد نداشت! همه دور هم جمع میشدیم و یواشکی مسواک میزدیم ![]() | |||||||||||||
| | |
| 7 کاربر از پست Darya_m سپاس کرده اند . |
| | #116 | |||||||||||
درجه: 335 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دریا جون یاهو مسنجر منظورم نبود تو خود ایمیلم ذخیره میشه | |||||||||||
| | |
| 5 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #117 | |||||||||||
| مدیرفنی و مدیر انجمن ها ![]()
تاریخ عضویت: Sep 2010 محل سکونت: S o l i t u d e مدرک تحصیلی : مترجمی
سپاس ها: 12,351
سپاس شده 5,578 در 913 پست
درجه: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | درود در مسنجر نسخه جدید آرشیو رو از مسنجر به ایمیل منتقل می کنه، اگر در مسنجر تنظیمات رو عوض کنین در ایمیل هم اعمال میشه. هرکجا هستم، باشم آسمان مال من است، .......................... پنجره، فکر، هوا، ... ، زمین چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت. | |||||||||||
| | |
| 6 کاربر از پست Parse سپاس کرده اند . |
| | #118 | |||||||||||
درجه: 335 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | مرسی فعلا که هیچکدوم باز نمیشه بعدا که برادران پاشونو از رو سیم برداشتن امتحان میکنم ببینم درست میشه یا نه | |||||||||||
| | |
| 4 کاربر از پست الهام سپاس کرده اند . |
| | #119 | |||||||||||
| یار همیشــــــــگی ![]()
تاریخ عضویت: Oct 2010 محل سکونت: رو ویبره مدرک تحصیلی : سوم ابتدایی
سپاس ها: 0
سپاس شده 6,933 در 1,401 پست
درجه: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام سیستم روشن میکنم هیچ ایکنی نیست و باید کنترل به alt به دیلت رو بزنم بعد از new task بیام ieexplorer.exe رو اجرا کنم تا ایکن ها و منو استارت ظاهر بشه یه کمک کنید باید چیکار کنم تا دیگه خودش بیاد بالا ممنونم ارسالی از امیر | |||||||||||
| | |
| 3 کاربر از پست piton سپاس کرده اند . |
| | #120 | |||||||||||
| کاربر انجـــــمن ![]()
درجه: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | یعنی safe modeنمیاد بالا ولی هیچ ایکنی رو نمیبینه؟ ![]() اینو امتحان کنید: Control Panel>>folder Option>>view گزینه را انتخاب کنیدshow hidden file-folder and drive اگر بااین کار همه چی برگشت امکان داره سیستم الوده باشه باید با انتی ویروس اسکن کنید ![]() اگر از بچگی به جای سیگار بهمون میگفتن مسواک ضرر داره، الان هیچکس دندون درد نداشت! همه دور هم جمع میشدیم و یواشکی مسواک میزدیم ![]() | |||||||||||
| | |
| 2 کاربر از پست Darya_m سپاس کرده اند . |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ghost, netbook, norton, فایل, فارسی, فرم, مشکل, مشکلات, چگونه, ویندوز, یه, کیبورد, کتاب, کردن, گویی, پاسخ, پسوند, اکروبات, اجرا, اضفه, تمامی, تصویر, جدول, جدی, خانه, درخواست, سوال, سوالها،, سوالات, شما |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |